Event consultancy voor Mice Party 2017

16 februari 2017

Lees meer »

Lancering eerste MAN Bestelwagen

Productlanceringen zijn helemaal ons ding

14 februari 2017

Lees meer »

KonseptS in De Standaard

Evenementenbureau of eventconsultancy?

17 november 2016

Lees alle berichten

Bedrijven

U begrijpt het als geen ander. Evenementen zijn niet meer weg te denken als onderdeel van uw HR-beleid of uw Marketingmix. Een evenement organiseren is niet enkel wat leveranciers bij elkaar zoeken die u hebt gevonden via een google search. Het lijkt misschien allemaal heel eenvoudig maar zij die het al eerder waagden, hoe klein of hoe groot ook, zullen ongetwijfeld tegen heel wat onvoorziene obstakels gebotst zijn.

Wij ontdekken samen met u de mogelijke valkuilen in uw project en staan als betrouwbare partner langs u zijde. Welke rol u ons ook toebedeelt, we zullen er trots en met heel veel vakkennis staan om u te begeleiden. Daar waar u er nood aan heeft.

Op strategisch vlak:

Een goede invulling van uw event/bedrijfsactiviteit begint met een goede analyse die alles bepalend is voor het welslagen ervan. U wil toch een grote garantie op Return on investment niet? Probeer het eens, zet ons eens bij aan uw brainstormingstafel en zie wat het geeft! Meer over Strategische event consulting

Op organisatorisch vlak:

Er komen heel wat praktische issues bovendrijven wanneer u daadwerkelijk start aan uw project. Gaande van zaalopstellingen bepalen, zaalplannen tekenen, zaalgroottes inschatten, maximum capaciteiten bepalen, meubelimplementatie, draaiboeken schrijven tot implementatie van een technische plan, veiligheidsbeleid, op- en afbouwplanning, en ga zo maar door. Ook hier telt de regel, zowel voor grote als kleine projecten zitten er vaak vervelende addertjes onder het gras.
Met meer dan 10 jaar ervaring op de gekste locaties eerst kan KonseptS trots zeggen dat we expert zijn op organisatorisch vlak. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Daag ons uit!

Op creatief vlak:

Creativiteit als troef. Op het eerste zicht absurde onrealistische ideeën toch kunnen ombuigen naar haalbare evenementiële voltreffers. Elk idee start met een eerste imaginair beeld. Om het tot werkelijkheid te brengen moet je beschikken over heel wat vakkennis. Wie/wat bestaat er allemaal op de markt? Welke partners kan ik erbij betrekken om dit onderdeel te verwezenlijken. Die marktkennis aan partners is ons inziens dé grootste troef in handen om dromen om te zetten naar werkelijkheid. Want zonder team, zonder de juiste mensen op de juiste plaats past de puzzel niet in elkaar. Dus daar zijn we er ook voor - Laat ons de puzzelstukken van uw event samenleggen tot 1 mooi verhaal!

Op logistiek vlak:

Met onze eigen logistieke cel, gebaseerd in Heusden-Zolder, leveren wij u binnen de kortste keren uw gevraagde materialen of zorgen wij voor het transport van uw materialen van plaats A naar B. Denk hierbij aan cocktailtafels, stretchhoezen, asbakken, terrasverwarmers, vestiaire rekken, buffetmaterialen, onthaalbalies, paraplubakken, ...
En ja hoor, ook de opbouw en afbraak kunnen wij voor onze rekening nemen.
En er is meer te ontdekken in deze rubriek. Onze nieuwe meubellijn Pop-up-pallets. Bouw uw volgende event met trendy palletmeubilair. Meer weten over Event Logistics

Op communicatief vlak:

Online communicatie - HALITO!, je eigen eventsite

Zijn Excel, Acces, Outlook, Word, Powerpoint de programma's die u momenteel gebruikt om uw event te starten en uw organisatie achter de schermen op te volgen? Breek uw hoofd niet over hoe u het deze keer met al deze programma's efficiënter zal doen dan de laatste keer. Halito! is de oplossing!

Offline communicatie - Ontwerp en printing van uitnodigingen

Wij vertalen het verhaal /concept van uw evenement ook graag visueel. Opmaak van een eventlogo, bedenken van creatieve uitnodigingen die opvallen tussen al de rest, vertalen naar een website ontwerp, ...

Meer weten? Neem nu contact op!