Event consultancy voor Mice Party 2017

16 februari 2017

Lees meer »

Lancering eerste MAN Bestelwagen

Productlanceringen zijn helemaal ons ding

14 februari 2017

Lees meer »

KonseptS in De Standaard

Evenementenbureau of eventconsultancy?

17 november 2016

Lees alle berichten

Outside Box

Een band die buiten de lijntjes van het podium kleurt! Deze 4-koppige mobiele band weet als geen ander de sfeer te zetten op uw evenement!

U zoekt eens een vernieuwend muzikaal concept? Dan heeft u het nu gevonden! 

4 muzikanten komen één voor één tevoorschijn uit alle hoeken van de zaal. 4 top zangers zorgen op uw feest voor een geweldige sfeer! Het zijn op en top professionals met spetterende referenties in de muziekwereld. Onze zangers zongen het nieuwste themalied van Thuis in bijvoorbeeld. Topkwaliteit gegarandeerd!

De mobiele band verspreidt zich over  de hele ruimte, dansenden vol enthousiasme brengen ze tussen uw gasten eenmuzikale show. De groep heeft een Diner & Party set en speelt zo perfect in op de sfeer tijdens uw feest. Muziek? Het is tijd voor Outside Box!

Zij spelen in 2 sets:

1. Dinerset: voelt eerder rustig aan, ideaal als achtergrond muziek tijdens een diner. Denk hier aan een repertoire van George Michael, Adèle, Nora Jones, … +/- 45 min.

2. Partyset: ideaal te combineren op bedrijfsfeesten tijdens het dessertenbuffetten of op huwelijken na de openingsdans. Ze zetten de toon voor het dansfeest en nemen uw gasten mee doorheen de muziektoppers van vroeger en nu! – 60 min. En ja hoor, zelfs Koreaans is geen probleem... met z'n allen Gangnam style?

De band leent zich ook voor formats op maat van uw event. Wij denken hierbij aan lanceringen van wagens, producten, verjaardagen voor een uitsluitend Nederlandstalig publiek, .... 

Voor elke doelgroep kan de set aangepast worden zodat deze naadloos aansluit bij de algemene doelstellingen van uw evenement. Ze kunnen bijvoorbeeld ook enkel een dinerset spelen bij evenementen die geen 'feest'-gehalte vereisten zoals netwerkevents. Zij kunnen uw event verzorgen van op en top party-muziek tot rustige achtergrondmuziek.

Bekijk meer sfeerbeelden en filmpjes op de facebookpagina.