Event consultancy voor Mice Party 2017

16 februari 2017

Lees meer »

Lancering eerste MAN Bestelwagen

Productlanceringen zijn helemaal ons ding

14 februari 2017

Lees meer »

KonseptS in De Standaard

Evenementenbureau of eventconsultancy?

17 november 2016

Lees alle berichten

Nieuws

The Box - dé culinaire draaischijf met animatieve Live Cooking buffetten

KonseptS proudly presents

Bedrijfsevenementen,  steeds een moeilijke oefening om de toon juist te zetten… Wie danst en wie niet, hoe moet het vlees gebakken zijn, hoe sterk mag de vis gekruid zijn…? The box biedt een antwoord op al deze vragen!

Als culinaire draaischijf biedt The Box niet alleen een animatieve Live Cooking, The Box speelt ook zonder moeite in op alle culinaire wensen van uw gasten. Dit trendy en hip kookeiland zorgt tevens voor de aankleding van de zaal en is een echte Eye-Catcher. De verbluffende licht- en geluidseffecten maken het plaatje af!

Bij het betreden van de zaal kunnen uw gasten vrij plaats nemen aan de verschillende zit- en statafels, hoge en lage, grote en kleine. Centraal in de zaal plaatsen wij een grote lichtgevende box. Van zodra uw gasten hebben plaats genomen, dimmen plots de lichten van de zaal. De muziek versnelt en verschillende lichteffecten zorgen voor de juiste sfeer in de zaal. “The Box” komt letterlijk tot leven. De lichtgevende doeken worden omhoog gehesen en het Live Cooking eiland komt tevoorschijn.

De ware aard van “The Box” toont zich. Verschillende Live Cooking buffetten wachten uw gasten op. Geuren en kleuren bieden zich aan. “The Box” vormt de culinaire draaischijf van uw avond. De ideale plaats voor uw gasten om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Het juiste menuvoorstel wordt voor u opgemaakt door Taste Exclusieve Catering.

Kortom… Een out of the box avond om nooit te vergeten !!!

27 augustus 2013