Event consultancy voor Mice Party 2017

16 februari 2017

Lees meer »

Lancering eerste MAN Bestelwagen

Productlanceringen zijn helemaal ons ding

14 februari 2017

Lees meer »

KonseptS in De Standaard

Evenementenbureau of eventconsultancy?

17 november 2016

Lees alle berichten

Referenties

             

      

                                             

          

 

 

 

 

Imes Dexis tevreden over KonseptS

Gunter Cuypers schreef

De medewerkers van IMES-DEXIS, hebben ten volle genoten van hun personeelsfeest.

Jullie zijn er in geslaagd om de lokatie gezellig aan te kleden. De workshops werden allemaal gesmaakt. Dit letterlijk voor de cocktails, bierproeverij en iets minder letterlijk maar daarom niet minder enthousiast voor de boerengolf en djembesessie. De zeer verzorgde barbeque met lekkere dranken waren ruim voldoende en versterkte de innerlijke mens. Rond 2u kwam er na een geslaagde dansavond een einde aan dit personeelsfeest. Iedereen ging tevreden naar huis. Bedankt. 

17 oktober 2015

Thema avonden by KonseptS

African Style - Year of The Cheeta

Thema's verwerken in klantenevents... altijd een uitdaging maar eentje dat we heeeel graag aangaan. 

Ziehier het resultaat van een subtiel verwerkt Afrikaans thema. 

01 oktober 2015

tili - Thuiszorgwinkels

Samen Partilicious

Sophie, 

Kan je aub iedereen die gisteren zijn/ haar steentje bijgedragen heeft om er zo'n schitterend feest van te maken, nog eens extra bedanken aub. De boodschap is overgekomen, de sfeer was schitterend, tili gaan ze niet snel vergeten. Super dikke merci!

Ellen 

11 juni 2015

Referentie SKF Logistics

Tevreden klanten maken ons blij

25 oktober 2014

Leuke reacties

Als ze vragen waarom we het doen?

"Ik wil jullie bij deze een dikke proficiat wensen met de organisatie van het familiefeest gisteren.Ik vond het heel tof en heb rond mij niets anders dan positieve commentaren gehoord."

"Hartelijk dank voor de fijne samenwerking gisteren en proficiat want ik vond het echt een schitterend concept!"

"Onze events voor dit jaar zijn afgelopen, dus hierbij nog een extra “dikke merci” voor alles!

"De ondersteuning, de professionele aanpak, de fantastische partners en de schitterende acts, wij waren er meer dan tevreden mee. Op naar de volgende samenwerking zou ‘k zeggen"

"Nogmaals heel erg bedankt voor de super organisatie!! Ik heb al veel leuke reacties gekregen van de collega’s die de moed hadden om vandaag te komen werken"

23 juni 2014

75 jaar Antwerpse Bouwwerken en inhuldiging nieuwe kantoren

Op 22 en 23 mei vierde Antwerpse Bouwwerken hun 75 jarig bestaan in hun spiksplinternieuwe gebouwen te Antwerpen. Op vrijdag verwelkomden ze hun 200 klanten en prominenten, op zaterdag kon het personeel mét partner genieten van een wow-feest. KonseptS werd ingeschakeld voor de volledige uitwerking.

Een leegstaande 2de verdieping werd omgetoverd tot een prachtige feestzaal waarin de branding van AB duidelijk zichtbaar was. De aankleding en decoratie in de kleuren rood en wit werden zorgvuldig gecombineerd met steigerhout. De shuttledienst vanaf de ondergrondse parking van de NMBS aan het kievitplein verliep vlekkeloos dankzij een uitgedokterd plan.

De communicatie verliep via het online platform halito! en werd door de mensen van AB wel gesmaakt. Het bijhouden van de gastenlijst verliep heel vlot. Naast een rondleiding doorheen het gebouw, origineel aangegeven door AB voeten, konden de gasten zich vooral vermaken met babbels, lekker eten en drinken, het gezelschap van een Ipad Dj en een karikaturiste. Ook een flitspaal mocht niet ontbreken op het personeelsevent en werd enthousiast bezocht.

Massaal veel complimenten hebben we in ontvangst mogen nemen en zoals Eric Onraedt (gedelegeerd bestuurder) zie.. ."ge doet gij dat heel goed meiske en ik zal u overal aanbevelen waar ik kan". Daar doen we het toch echt voor hoor!

 

Bekijk hier de foto's!

24 mei 2014