Skip to main content
Atlas Copco bedrijfsevenement organiseren

Bedrijfsevenement organiseren

Een bedrijfsevenement organiseren? Dat start nooit bij jouw idee, wél bij je strategie. Zo kunnen je plannen voor een personeelsbarbecue bij ons uitmonden in een familiedag. Of je idee om een medewerkersfeest te organiseren veranderen in een klantenevenement. Omdat we niet vertrekken van wat je wil, maar wél van wat je noden zijn. En daarom willen we je graag leren kennen.
Wat is het doel van je bedrijfsevenement? Wie is je doelgroep? Welke boodschap schuilt erachter? Met die antwoorden gaat ons team aan de slag met de organisatie van jouw evenement, voor zowel kleine als grote evenementen. We verfijnen of creëren je concept op maat, en voeren het daarna, als je wil, ook uit. Voor ons verloopt een project in vijf verschillende fases, en jij kiest zelf welke rol we daarin spelen. Maar of je ons nu alleen bij die eerste stap betrekt of voor het volledige plaatje inschakelt: wij helpen je je gasten onder te dompelen in een unieke beleving, hen te raken én je doel te bereiken. Bekijk onze website voor alle mogelijke bedrijfsevenementen.

Ons 5-fase model in een notendop

Bel van KonseptS in het blauw

1. Goed begonnen, is half gewonnen

Maar, geen nood. We zoeken mee naar de juiste antwoorden om je evenement te organiseren. Stellen mogelijke ideeën voor. En vertalen die vervolgens naar een concept op jouw maat. Transparant én flexibel. Lees verder

Bel van KonseptS in het magenta

2. Save the date

Joepie, je hebt beslist om met ons in zee te gaan. Maar hoewel we samen met jou al eens een kijkje gaan nemen op de plaats van het evenement, is het nog niet meteen tijd voor een feestje. Lees verder

Bel van KonseptS in het groen

3. We zijn er bijna

… Maar nog niet helemaal. In deze fase werken we alle vraagtekens weg en hakken we de laatste knopen door. Uiteraard betrekken we je bij iedere stap in dat proces. Onze partners worden uitvoerig en van a tot z gebrieft. Zodat iedereen haarfijn weet wat hij of zij moet doen. Lees verder

Bel van KonseptS in het rood

4. D-Day

3, 2, 1, go! Daar gaan we dan. Onze laatste 2DO-lijstjes zijn afgevinkt, we zijn voorbereid op alle mogelijke scenario’s. Samen met onze partners zijn we helemaal klaar voor een dag vol belevenissen, … Lees verder

Bel van KonseptS in het geel

5. Terugblik

Als feestelijke afsluiting blikken we na afloop nog even met je terug. Dat mag je gerust letterlijk nemen, met bijvoorbeeld je foto- of videoverslag. Maar we willen ook weten hoe jij het evenement hebt ervaren? Lees verder

They rang our bell!

Wanneer ik met KonseptS werk, weet ik zeker dat ik me geen zorgen hoef te maken. Vanaf de start word ik meestal super snel, maar vooral correct behandeld. Geen loze beloften en een oprechte bekommernis om het slagen van jouw event, werken steeds motiverend om voor een bureau als KonseptS te kiezen!

Kevin SchoetersATLAS COPCO

KonseptS is voor ons een huis van vertrouwen bij de organisatie van onze events. Of het nu gaat om de catering, een leuke locatie, de randanimatie ... KonseptS heeft het in huis of kan het voor je regelen. Hun aanpak is klantgericht en ze volgen je event op van A tot Z. Kortom met KonseptS kan je een event plannen of een feestje bouwen in het volste vertrouwen.

Vera Le RoyCMB nv

Voor de organisatie van een event slechts 1 adres KonseptS. Enthousiase en klantvriendelijkheid zijn het motto van KonseptS. Vlotte opvolging, stiptheid, bij KonseptS kan je als klant zelf genieten van je event zonder zorgen.

Vera VerleyDHL GLOBAL FORWARDING BELGIUM

Zowel privé als zakelijk werk ik al jaren met KoseptS. Elk feest en elk event wordt volledig georganiseerd en opgevolgd door Sophie en haar team. De ervaring leert me dat ik, zodra alles duidelijk doorgesproken is, ik het volledig kan loslaten en het altijd een groot succes wordt!
Bedankt Sophie en team, jullie zijn toppertjes!!!

Chantal SmedtsQLICK

Ik werk reeds verschillende jaren met Sophie Naze van KonseptS en steeds met een fantastisch resultaat. Ik kan KonseptS omschrijven met de volgende woorden: professioneel,correct, inventief, origineel, oog voor kleine details, geruststellend. Geef een event in hun handen en je kan op je twee oren slapen en zelf ook genieten van jouw event.

Philip TersagoALEAMED
Inkomhal Villa Zwart Goud

Over onze partners

Wij hebben het nooit over onze leveranciers, maar liever over onze partners. Het zijn gelijkgestemde zielen die onze waarden onderschrijven en die net als wij het allerbeste voor je evenement willen. En daarvoor tot het uiterste gaan. Samen gaan we voor een win-win-win.

Deze maand zetten wij onze partner Villa Zwart Goud in de kijker.

Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In deze villa woonde de voormalige directeur van de steenkoolmijn van Helchteren-Zolder. Dit prachtige gebouw in Art Deco stijl werd gebouwd in 1924 en bewoond door diverse adellijke en industriële families die aan het roer stonden van de “S.A. Charbonnage d’ Helchteren-Zolder”. De Art Deco villa met 80are tuin vormt vandaag het unieke kader van een besloten huiskamerrestaurant, state-of-the-art vergaderlocatie of decor voor een exclusief familiefeest. Vraag ons ook naar de teambuildingmogelijkheden, die zijn er in overvloed!

Hulp nodig bij het plannen of
organiseren van je evenement?

Ring the konsepts bell!