Skip to main content
swoosh
Jubileum bedrijf tafeldecoratie
jubileum bedrijf animatie
Bedrijfsjubileum speech
Bedrijfsjubileum locatie

Een jubileumfeest dat raakt

Het zijn bijzondere jubilea die je – terecht – graag deelt met je medewerkers en klanten. KonseptS organiseert jouw jubileumdag in stijl en laat jouw bedrijf schitteren.

RING THE KONSEPTS BELL!

Jubileumfeest organiseren?

No-nonsense of net officieel? Klassiek met een leuke twist of compleet out-of-the-box? Wij maken het jubileumfeest van je bedrijf niet alleen memorabel, maar garanderen ook dat het naadloos aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Een passend eerbetoon aan een bijzondere mijlpaal. En een ode aan iedereen die dat dagelijks mee mogelijk maakt. ding is zeker: over deze speciale jubileumviering zal beslist nog gesproken worden, misschien wel tot aan het volgende jubileum. Door je medewerkers én klanten. En, als het zover is, dan bel je ons toch gewoon opnieuw?

Zo maakt KonseptS jouw jubileum memorabel:

 • Een creatief en origineel programma op maat
 • Prikkeling en een echt wow-gevoel
 • Een event dat je bedrijf in de professionele spotlight zet

Ring the bell!

Heb je interesse of een vraag? Sla dan snel een babbeltje met ons!  Proef alvast van de sfeer

  Nieuwsgierig naar meer?

  sfeerfoto tijdens het evenement van Qlick

  Qlick

  De inspirerende dames van coachingbedrijf Qlick wilde het tienjarig bestaan van hun bedrijf graag passend vieren. Enerzijds wilden ze hun klanten op hun manier bedanken voor het jarenlange vertrouwen, anderzijds wilden ze ook het flink gegroeide aanbod voorstellen aan de aanwezigen. Rode draad doorheen de dag was ‘verwondering’.

  Lees hier verder
  Bekleding van het interieur van Stihl tijdens een evenement

  Stihl

  Tuinmachine- en tuingereedschapsproducent Stihl wilde zijn 30-jarig bestaan vieren en tegelijkertijd zijn nieuwe producten voorstellen aan zijn dealers uit België en Nederland. Overdag mocht het vooral informatief zijn, ’s avonds mocht er een stevig feestje gebouwd worden.

  Lees hier verder
  jubileum bedrijf animatie

  Georg Fischer

  Bedrijf Georg Fischer, dat onder andere kunststofbuizen importeert en verkoopt, wilde zijn 25-jarig jubileum op een memorabele manier vieren in het bijzijn van zijn beste klanten.

  Lees hier verder

  They rang our bell!


  “Het was echt een schitterend feest, met alles erop en eraan. Wij willen het team van KonseptS met heel ons hart bedanken om ons de avond van ons leven te geven. Van de eerste tot de laatste minuut hebben we genoten, en het was duidelijk dat we niet de enigen waren. De mailtjes en smsjes komen binnen, vol lof, echt leuk!”

  Chantal Smedts - Zaakvoerder Qlick

  Ontdek ook onze andere bedrijfsevenementen

  Hulp nodig bij het plannen of
  organiseren van je evenement?

  RING THE KONSEPTS BELL!