De vraag van … STIHL

Tuinmachine- en tuingereedschapsproducent Stihl wilde zijn 30-jarig bestaan vieren en tegelijkertijd zijn nieuwe producten voorstellen aan zijn dealers uit België en Nederland. Overdag mocht het vooral informatief zijn,
’s avonds mocht er een stevig feestje gebouwd worden.

Ons antwoord…

“Place to be voor deze avond was het Antwerpse Hilton Hotel. Overdag organiseerden we een state-of-the-art dealer convention met interessante plenaire sessies en productvoorstellingen, ’s avonds haalden we de pluimen en parelkettingen boven voor een feestje in heuse Great Gatsby-stijl. Daarvoor leende de zaal in het Hilton Hotel, met grote kristallen kroonluchter, zich perfect. We voorzagen ook heuse casinotafels, een dance act in de stijl van de jaren 20 enz.”

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“Uitdaging van die dag? De dealer convention vond plaats in dezelfde ruimte als het avondfeest. We hadden maar twee uur de tijd om de zaal helemaal om te toveren. Terwijl de gasten zich naar hun hotelkamer begaven om zich om te kleden, was het voor ons rennen geblazen. Met heel veel verbaasde gezichten als resultaat. Met mijn professionele achtergrond in de hotelsector kon ik er ook van genieten om in een prachtig hotel als het Hilton aan de slag te mogen.”

No-nonsense event consulting – daarover gaat het bij KonseptS

Ik ken Sophie van Konsepts al heel wat jaren en we hebben ondertussen al heel wat van onze events met hen georganiseerd. Is het nu een familiedag voor het personeel, een sinterklaasfeest, een conventie voor onze klanten of een groots jubileumfeest elke keer opnieuw is het een schot in de roos. Niets is hen te veel, steeds met een glimlach bediend en het enthousiasme waarmee je ondersteund wordt, blijft oprecht aanwezig. Als kers op de taart slagen zij er telkens weer in om binnen de vooraf besproken kostenraming steeds weer een top evenement neer te zetten. Doe zo voort. We weten jullie voor ons volgend event zeker weer te vinden. Just ring the KonseptS bell!

JOERI WELSLAU – ANDREAS STIHL NV

EVENTPLANNER SCORE

Keuze van het traject

Goed begonnen, is half gewonnen

Save the date

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

D-Day

Terugblik