Striptekening Sopie van KonseptS

Het team van onze eventorganisatoren

Striptekening Sophie van KonseptS


Immer happy zaakvoerder. Niet vies van een beetje kleur en emotie, brengt daarom ook graag kleur en emotie in het leven van anderen. Door mensen te verbinden en te inspireren, en op zoek te gaan naar de ultieme win-win-win. Verliest nooit het totaalplaatje uit het oog, ook niet als ze in een lachkramp schiet. En geloof ons vrij, dat gebeurt regelmatig. šŸ˜‰

Striptekening van Elke van KonseptS
Striptekening Elke van KonseptS


Goedgeluimde duivel-doet-al die maar al te graag de puntjes op de i zet, goochelt met cijfers, zegt waar het op staat, en dat alles, als het even kan, overgoten met een droge kwinkslag.

Striptekening Willem van KonseptS
Striptekening Willem van KonseptS

Willem Vandeweyer

Blije projectcoƶrdinator en handige harry, artiest in hart en nieren, een ongeƫvenaard organisatietalent met een arendsoog voor detail zonder ooit de focus op het geheel te verliezen.

Rik Moens
Rik Moens KonseptS

Rik Moens

Een vrolijke spring-in-het-veld, houdt altijd het overzicht mƩt een scherp oog voor elk detail. Zijn klaterende lach hoor je al van ver! Een creatieveling die heel graag mensen met mekaar in contact brengt!

Maar …

Wij zouden ons werk nooit zo goed kunnen doen zonder de ijzersterke achterban van experts en partners waar we dag na dag op kunnen bouwen! Dankjewel Marijke, Tom, Jean-Pierre, Ann, Steven, Jens, ā€¦ Samen maken we het verschil voor onze klanten!

striptekening van het team van konsepts