Skip to main content
swoosh
Beurs KonseptS-inrichting ruimte
Beurs animatie_KonseptS
Beurs activiteiten_KonseptS
Beurs activiteiten_KonseptS

Voor een beurs die je maar niet beu raakt!

Je hebt beurzen en je hebt KonseptS-beurzen.
Het verschil? Beleving!

RING THE KONSEPTS BELL!

Beurs organiseren?

Denk je bij een beurs aan stoffig en saai? Wij eerder aan hoe we uit die welomlijnde hokjes kunnen denken om beursbezoekers te verrassen met een uniek concept dat bijblijft. Geen verlepte broodjes in een diep verstopte cateringstand of klassieke opstelling van een ellenlange rij standjes met middenbeuk. Maar wel een originele, organische invulling van de ruimte, animatie en inkleding die volledig aansluiten bij de producten of het thema, en bezoekers die – in tegenstelling tot vroeger – maar al te graag wat langer blijven op deze hoogmis, of liever, op dit festival, van je merk. En dat merk je later ook aan je verkoopcijfers!

Ben jij nog op zoek naar een uniek beursconcept?
Wie zoekt, die vindt KonseptS en ook:

 • Alles om beleving in je beurs te brengen
 • Een feilloze organisatie
 • Happy bezoekers en dus ook happy klanten

Ring the bell!

Heb je interesse of een vraag? Sla dan snel een babbeltje met ons!  Proef alvast van de sfeer

  Nieuwsgierig naar meer?

  Beurs_ruimtelijke indeling Vandeputte & Samurai at work

  Vandeputte & Samurai at work

  Veiligheidsexperts Vandeputte en Samurai at work besloten de handen in elkaar te slaan voor een klantenevenement rond veiligheid. Een beurs, maar dan eentje zoals je er nog nooit een bezocht: leuk en origineel gebracht.

  Lees hier verder
  sfeerfoto tijdens het evenement van alelek

  Alelek

  Groothandel voor onder andere keukentoestellen en verlichting Alelek, wilde een beurs organiseren voor zijn klanten, professionele installateurs. Op die beurs zouden de productleveranciers van Alelek hun nieuwe producten voorstellen aan de bezoekers.

  Lees hier verder

  They rang our bell!

  Wanneer ik met KonseptS werk, weet ik zeker dat ik me geen zorgen hoef te maken. Vanaf de start word ik meestal super snel, maar vooral correct behandeld. Geen loze beloften en een oprechte bekommernis om het slagen van jouw event, werken steeds motiverend om voor een bureau als KonseptS te kiezen!

  Kevin SchoetersAtlas Copco

  Wij hebben zeer positieve reacties gekregen van zowel klanten als leveranciers. Het is ondertussen ook een eigen leven gaan leiden op sociale media zonder dat wij daar iets speciaal voor gedaan hebben. Enkel het delen van uw bericht was al voldoende.
  Het was een zeer geslaagde avond en een fijne samenwerking.

  Hein De BruynAfgev. beheerder Alelek NV

  The Safety Summit” werd door bezoekers omschreven als een explosie van creativiteit, innovatie en inspiratie! We zijn zeer trots en dankbaar dat we aan de buitenwereld hebben kunnen tonen hoe Vandeputte via disruptive innovation voorsprong neemt in de wereld van de arbeidsveiligheid. Voor al jullie bijdragen, zowel in de ontwikkelings-, en uitwerkingsfase als tijdens het event: een welgemeende 1 000 000 maal DANK!

  Philippe HalsbergheDirector sales & marketing Vandeputte

  Ontdek ook onze andere bedrijfsevenementen

  Hulp nodig bij het plannen of
  organiseren van je evenement?

  RING THE KONSEPTS BELL!