De vraag van … Alelek

Groothandel voor onder andere keukentoestellen en verlichting Alelek, wilde een beurs organiseren voor zijn klanten, professionele installateurs. Op die beurs zouden de productleveranciers van Alelek hun nieuwe producten voorstellen aan de bezoekers.

Ons antwoord …

“Wij begrijpen de nood aan het delen van nieuwigheden met je klanten, maar voor ons kwam Alelek als bedrijf hier onvoldoende uit de verf. Niet alleen de toeleveranciers moesten een podium krijgen. Wij werkten daarom een Inspirational Day uit die ook Alelek liet schitteren. Een stijlvolle avond vol beleving, in het bijzondere Kasteel van Hoen, waarop ook de partners van de installateurs van harte welkom waren.

Terwijl de standhouders hun nieuwste producten konden voorstellen, genoten de aanwezigheden ook van een bijzondere randanimatie zoals een sessie showcooking van tv-chef Sofie Dumont, diverse workshops, lekkere hapjes, een barista met bijzondere koffies. Je zintuigen werden voortdurend geprikkeld. De klant besteedde meer budget aan het evenement dan bij een gewone beurs, maar de impact was zoveel groter!”

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“Dankzij het vertrouwen van de klant, wisten we het evenement naar een hoger niveau te tillen. Het plaatje klopte dankzij de geleverde inspanningen volledig, de avond was een groot succes. Hoewel het de hele dag had geregend, was de start niet ideaal, maar de avond zelf hebben we heel hard mee genoten met onze klant.”

Dag Sophie,
Wij hebben zeer positieve reacties gekregen van zowel klanten als leveranciers. Het is ondertussen ook een eigen leven gaan leiden op sociale media zonder dat wij daar iets speciaal voor gedaan hebben. Enkel het delen van uw bericht was al voldoende.
Het was een zeer geslaagde avond en een fijne samenwerking.

Hein De Bruyn – AFGEV. BEHEERDER ALELEK NV

MISSIE GESLAAGD

Keuze van het traject

Bel van KonseptS in het blauw

Goed begonnen, is half gewonnen

Bel van KonseptS in het magenta

Save the date

Bel van KonseptS in het groen

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

Bel van KonseptS in het rood

D-Day

Bel van KonseptS in het geel

Terugblik