De vraag van … Graco

Het bedrijf Graco wilde graag een evenement voor zijn werknemers en hun gezin organiseren. Hun wensen? Een evenement, op bijvoorbeeld een zaterdag, met een maximale opkomst, dat kon plaatsvinden op hun eigen bedrijventerrein, mét animatie voor jong en oud.

Maar … ze twijfelden of hun magazijn wel groot genoeg zou zijn om alle genodigden te ontvangen? Bovendien dachten ze aan foodtrucks als cateringmogelijkheid, maar haalden ze ook aan dat hun budget vrij strikt was. En aangezien ze zelf weinig ervaring hadden met het organiseren van evenementen, zochten ze een professionele partner die alles in goede banen zou leiden en samen met hen de juiste keuzes zou maken.

Ons antwoord …

“Heel wat vragen en uitdagingen, een kolfje naar onze hand! Wij werkten een concept uit voor een familiedag op hun eigen bedrijventerrein. Op zondag en niet op zaterdag, want uit onze ervaring weten we dat zaterdagen niet erg praktisch zijn voor heel wat gezinnen. En we wilden natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken. We werkten een draaiboek uit dat startte rond de middag, en eindigde in de late namiddag. Handig voor gezinnen met kleinere kinderen én voor de aflijning van het budget.

Om die reden kozen we samen met de klant ook voor een barbecue, en niet voor de duurdere foodtrucks. Met het extra budget dat hierdoor vrijkwam, konden we volop inzetten op de animatie voor groot en klein: retrogames met papa, een partijtje voetbal met zijn vieren, de nodige coole games, maar ook een peutertuin en minifietsjes. Radio Graco zorgde voor live verslaggeving en speelde de lievelingsliedjes van de aanwezigen.”

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“We zijn wel wat gewoon bij KonseptS, maar dit evenement zorgde toch voor een memorabele dosis adrenaline en spektakel … In de loop van de middag kwam de wind immers opzetten en begon de feesttent iets te veel te bewegen. Ik besloot niets aan het toeval over te laten, en de mensen naar elders over te brengen. Ik stelde een veiligheidsperimeter in, in afwachting van de komst van de tentenfirma. Afbreken was niet meer nodig, de tent kwam vanzelf naar beneden, maar gelukkig was iedereen toen al op een veilige plaats aan het verder feesten.

Het compliment van de klant over onze snelle, professionele aanpak bij deze onverwachte wending, was een echte opsteker!”

Hey Sophie,
Nogmaals bedankt voor alles en de heel fijne samenwerking.
De collega’s waren super enthousiast!!
Merci’kes!!!

Nathalie Ducaté – Administrative Assistant Vice President & General Manager & EMT

MISSIE GESLAAGD

Keuze van het traject

Bel van KonseptS in het blauw

Goed begonnen, is half gewonnen

Bel van KonseptS in het magenta

Save the date

Bel van KonseptS in het groen

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

Bel van KonseptS in het rood

D-Day

Bel van KonseptS in het geel

Terugblik