Skip to main content
swoosh
Netwerkevenement_ sfeerbeeld
Netwerkevent catering
Netwerkevent_sfeerbeelden
Netwerkevent sfeerbeeld

Zakelijke contacten versterken tijdens een anders dan anders netwerkevent

Leg nieuwe zakelijke contacten of versterk je bestaande contacten tijdens een opmerkelijk netwerkevenement.

RING THE KONSEPTS BELL!

Netwerkevent organiseren?

U bent ongetwijfeld al regelmatig gaan netwerken. En ongetwijfeld hebt u daarbij regelmatig gedacht: alweer die locatie, alweer die hapjes, alweer hetzelfde verloop van de avond. Niet bevorderlijk voor de netwerkvreugde! Maar dat kan ook anders. Sterker nog, bij KonseptS verloopt een netwerkevenement altijd anders en mét impact. We creëren de ideale setting om zakelijke contacten te ontmoeten en te stimuleren. Op een vernieuwende manier, met een origineel programma en netwerktools of -methodieken waar zelfs de minst ervaren netwerker enthousiast van wordt. Leg je visitekaartjes al maar klaar, KonseptS wil je graag leren kennen!

Netwerken wérkt met KonseptS en wel hierom:

 • Verfrissende netwerkideeën
 • Laagdrempelige tools en methodieken
 • Out-of-the box concepten

Ring the bell!

Heb je interesse of een vraag? Sla dan snel een babbeltje met ons!  Proef alvast van de sfeer

  Nieuwsgierig naar meer?

  Figuranten tijdens het evenement van Xeikon door KonseptS

  Xeikon

  Tweejaarlijks neemt Xeikon, specialist van digitale printoplossingen, deel aan de grafische beurs Brussel Label Expo. Naast hun uitgebreide infostand op de beurs zelf, houdt Xeikon er ook aan om zijn klanten en dealers van over de hele wereld in die periode in de watten te leggen op een exclusief evenement waarop ook een nieuw product wordt voorgesteld. Hiervoor gebruikt de klant telkens de metafoor van een dier.

  Lees hier verder

  They rang our bell!

  Voor de organisatie van een event slecht 1 adres: KonseptS! Enthousiasme, klantvriendelijkheid zijn het motto van KonseptS. Vlotte opvolging, stiptheid, bij KonseptS kan je als klant zelf genieten van je event zonder zorgen.

  VeraDHL Global Forwarding

  KonseptS is voor ons een huis van vertrouwen bij de organisatie van onze events. Of het nu gaat om de catering, een leuke locatie, de randanimatie ... KonseptS heft het in huis of kan het voor je regelen. Hun aanpak is klantgericht en ze volgen je event op van A tot Z. Kortom met KonseptS kan je een event plannen of een feestje bouwen in het volste vertrouwen.

  Vera Le RoyCMB N.V.

  Ontdek ook onze andere bedrijfsevenementen

  Hulp nodig bij het plannen of
  organiseren van je evenement?

  RING THE KONSEPTS BELL!