De vraag van … Xeikon

Tweejaarlijks neemt Xeikon, specialist van digitale printoplossingen, deel aan de grafische beurs Brussel Label Expo. Naast hun uitgebreide infostand op de beurs zelf, houdt Xeikon er ook aan om zijn klanten en dealers van over de hele wereld in die periode in de watten te leggen op een exclusief evenement waarop ook een nieuw product wordt voorgesteld. Hiervoor gebruikt de klant telkens de metafoor van een dier.

Ons antwoord …

Toevallig houden wij wel van beestjes. En van exclusieve evenementen. Wij werken dit evenement dan ook al enkele jaren heel graag uit voor Xeikon. We kozen al eens voor een evenement in Afrikaanse sferen dat fel gesmaakt werd, maar wisten beslist ieders verwachtingen te overtreffen toen we alles uit de kast haalden voor ons Indiaas thema.

Met personeel gehuld in Punjab-stijl, Bollywooddanseressen, kleurrijke, stijlvolle Indiase inkleding, passende hapjes en dranken én, niet te vergeten, een ritje in een riksja, dompelden we alle deelnemers onder in een unieke, originele, andere wereld. Hoewel andere producenten in die periode ook klantenevenementen organiseren, zijn de plaatsjes op de Xeikon-avonden erg gegeerd!

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“Ik ben nogal India-gek. Ik ben er al meermaals op reis geweest, heb er mijn hart verloren. Ik vond het heerlijk om mijn passie voor het land door te trekken naar dit evenement. En wist daardoor ook meteen bij welke partners ik moest aankloppen voor de uitwerking ervan.”

Altijd een spetterend event:

Ik werk nu al vele jaren samen met KonseptS en elke keer opnieuw weet het team mij te verrassen. Van een gepersonaliseerd nummer geschreven door Jean Bosco Safari tot een ijssculpteur tot een heuse Bollywood avond, met KonseptS beleef je het allemaal. Dit team is super professioneel en een waar genot om mee samen te werken. Ik moet mij nooit zorgen maken dat iets niet in orde gaat zijn. Perfectionisme en passie zit hen in het bloed.

Lies De Laet – XEIKON INTERNATIONAL

EVENTPLANNER SCORE

Keuze van het traject

Goed begonnen, is half gewonnen

Save the date

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

D-Day

Terugblik