De vraag van … Garage Beliën

Hun 60-jarig jubileum vieren én het nieuwe BMW-model X2 voorstellen aan het publiek. De Lommelse Garage Beliën had op 2 maart twee redenen voor een feestje. Het familiebedrijf schakelde KonseptS in om alles in goede banen te leiden, ook het budget. Kolfje naar onze hand!

Ons antwoord …

Aan de hand van het door BMW opgestelde moodboard stelden wij niet alleen een programma met een groot showgehalte voor, we brachten ook duidelijk in kaart welke praktische zaken de klant zeker niet uit het oog mocht verliezen. Een van de vereisten van het automerk was immers dat het model, volgens het thema ‘It’s a rebel’, zou worden voorgesteld in een ruimte die geen standaard feestzaal was. Maar voor zo’n ruimte, in dit geval een industriehal, moet je natuurlijk wel nog alle logistieke voorzieningen treffen: verwarming, aankleding, parkeerassistentie, toiletwagens, noem maar op.

Het thema rebel party vulden we in aan de hand van showelementen met onder andere graffiti en live percussie op olievaten en aankleding met grof metalen meubilair, roestlook panelen en speciale toogconstructies. De gloednieuwe wagens kwamen uit hier en daar opgestelde containers gereden. Dat gaf een bijzonder effect. Verder voorzagen we ook een groot scherm zodat de 1.250 aanwezigen niets moesten missen van het spektakel.

Striptekening Willem van KonseptS

De avonturen van Willem

“Het moodboard van BMW werd in laatste instantie nog bijgestuurd … en dat op basis van wat wij aanvankelijk in onze offerte hadden voorgesteld. Zoiets is natuurlijk een hele opsteker, een teken dat we goed bezig zijn! Verder vond ik het indrukwekkend hoe we in het laatste deel van het evenement alle medewerkers rond het podium verzamelden om te benadrukken dat het jarenlange succes van de garage het resultaat is van een volledig team.”

Logo BMW

Fijne en professionele samenwerking

De fijne samenwerking met KonseptS startte al bij de eerste afspraak: ze namen de tijd om te luisteren naar onze verwachtingen, eisen en doelstellingen. Dit vertaalde zich al snel in een eventconcept waaruit bleek dat ze helemaal mee waren met hoe wij, de klant, het zagen. Uiteraard zeer professioneel en in detail uitgewerkt, niets was over het hoofd gezien (in functie van budget, veiligheid, concept …). Tijdens de voorbereiding van onze Rebelparty verliep de samenwerking met het team (en vooral met Willem) altijd zeer aangenaam: ze luisterden naar onze input & opmerkingen, kwamen met creatieve voorstellen/alternatieven, vertaalden het in de praktijk en zochten oplossingen voor de altijd aanwezige, onverwachte uitdagingen. Het resultaat was een perfect georchestreerd event dat de verwachtingen van de bezoekers, onze klanten, meer dan heeft overtroffen. En daar doen we het voor. Bedankt!

Geert Winters – GARAGE BELIËN

EVENTPLANNER SCORE

Keuze van het traject

Goed begonnen, is half gewonnen

Save the date

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

D-Day

Terugblik