De vraag van … Atlas Copco

Atlas Copco, wereldwijd specialist in o.m. hoge- en lagedruk persluchtcompressoren met vijf vestigingen in België, wilde zijn salesmensen (meer dan 900 wereldwijd) laten kennismaken met zijn nieuwste producten en daarnaast ook een evenement uitwerken voor zijn personeelsleden én potentiële nieuwe medewerkers. De uitdaging: véél genodigden, allemaal met eigen interesses en een eigen profiel én dus eigen noden. Kenmerkend: Atlas Copco ging bovendien voor ‘allesbehalve saai’. Een kolfje naar de hand van KonseptS!

Ons antwoord …

Voor Atlas Copco organiseerden we een vijfdaags evenement dat verschillende kleinere evenementen omvatte. Voor elke doelgroep – salesmensen, personeelsleden en potentiële werknemers – werd een vastomlijnd concept op maat bedacht én tot in de kleinste details uitgewerkt. Op de Electrabelsite in Schelle – op z’n zachtst gezegd geen klassieke locatie – werden de nieuwste producten in interactieve en originele shows voorgesteld. We planden verschillende aangename netwerkmomenten in, een ontspannende boottocht met de OCEANDIVA en een FactoryTour in de Antwerpse Atlas Copco-vestiging. Studenten kregen bovendien de kans om hun potentiële werkgever te ontmoeten én het geheel werd afgesloten met een gigantisch personeelsevenement. In dat alles stond, naast het delen van kennis, ook de beleving centraal. Tafeltennistafels maakten het gemakkelijker om nieuwe contacten te leggen, de veiligheidsinstructies werden in een heus lied gegoten en een speciaal ontwikkelde app wees de deelnemers digitaal de weg in het programma. En met succes. Maar liefst 97,2% van de aanwezigen gaf aan tevreden te zijn over het bedrijfsevenement!

Striptekening Elke van KonseptS

De avonturen van Elke

“Voor Atlas Copco realiseerden we onze grootste en meest complexe opdracht ooit, een ware mijlpaal voor KonseptS. Het was een huzarenstukje om alles in elkaar te doen passen, maar heerlijk om mee aan de slag te gaan. Wat mij voor altijd zal bijblijven is het ‘immense’, overweldigende gevoel. Ik draaide al maanden mee achter de schermen, maar eens ik tijdens het evenement op locatie rondliep, bleef het kippenvel me op de armen staan.”

‘Ease of mind’ in het kwadraat

Wanneer ik met KonseptS werk, weet ik zeker dat ik me geen zorgen hoef te maken.
Vanaf de start word ik meestal super snel, maar vooral correct behandeld. Geen loze beloften en een oprechte bekommernis om het slagen van jouw event, werken steeds motiverend om voor een bureau als KonseptS te kiezen!

Kevin Schoeters – ATLAS COPCO

EVENTPLANNER SCORE

Keuze van het traject

Goed begonnen, is half gewonnen

Save the date

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

D-Day

Terugblik