De vraag van … Atlas Copco

Atlas Copco, wereldwijd specialist in o.m. hoge- en lagedruk persluchtcompressoren met vijf vestigingen in België, wilde zijn strategische boodschap naar zijn medewerkers brengen op een ludieke en geanimeerde manier.

De uitdaging? Het organiseren van een academisch spreekuur dat de aandacht grijpt EN de werknemers extra in de watten te legt.

Ons antwoord …

Hoe vertaal je een strategische boodschap op een originele manier? Door eens aan te bellen bij onze event consultants natuurlijk! Voor het team van Atlas Copco kozen we voor een hockey-metafoor om hun ‘Evolve to Stay Ahead’ thema vorm te geven.

De hockey clinic bestond uit een sportcafé setting waarbij Karl Vannieuwkerke presenteerde en er 7 projectleiders mee aan tafel schoven. Het afsluitend debat werd gevoerd met de bekende hockeyers Loick Luypaert en Louise Versavel. Lekkere catering, livemuziek, een photobooth en een ludieke hockeycompetitie maakten het geheel af. Dit zei onze klant over onze samenwerking:

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

Bij de scouting naar de juiste locaties voor dit project kwamen we terecht op de hockeyclub Braxgata in Boom.

Deze locatie was perfect voor het entertainment gedeelte en de afsluitende BBQ.
Voor het academisch element zijn we op wandel gegaan met onze klant Peter en zo zijn we bij Zaal Den Oven beland. Gemakkelijk bereikbaar via een prachtig wandelpad.

Alleen… die dag was Storm Eunice in het land. We zijn bijna weggewaaid en hebben ons aan elkaar moeten vastklampen, wat tot echte slapstick momenten heeft geleid. We lagen dubbel van het lachen tijdens ons avontuur.
Het was een moment om nooit meer te vergeten, voor eeuwig en altijd zal deze anekdote aan dit project gelinkt zijn.

Event voor Atlas Copco

Supervlot gelopen

Ons ‘Evolve to Stay Ahead’ event is al enkele dagen achter de rug en de positieve commentaren blijven maar komen. Onze mensen zitten in een goede flow. Op het ‘fun-gedeelte’ heeft iedereen het heel erg naar z’n zin gehad. De hockeyactiviteit was super, de catering was zeer lekker. We hadden niet echt voorzien om er een dansfeest van te maken en toch is dat gebeurd. Dat zijn de beste events, hé? 😉

Het academisch gedeelte zat er boenk op! Zowel qua vorm als qua inhoud. Dankzij de goede voorbereiding is alles de dag zelf supervlot gelopen. Het was muisstil in de zaal en de sprekers hadden alle aandacht. De boodschap is daardoor zeer goed overgekomen. Nu kunnen we daar op verder bouwen en dat is precies wat we gaan doen!

Een hele dikke merci voor je gepassioneerde en vlekkeloze organisatie. Top!

EVENTPLANNER SCORE

Keuze van het traject

Goed begonnen, is half gewonnen

Save the date

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

D-Day

Terugblik