Skip to main content
swoosh
Familiedag sfeerbeeld
Familiedag activiteit sfeerfoto
Familiedag sfeerfoto
Familiedag animatie sfeerbeeld

Alles in huis voor een onvergetelijke familiedag

Een familiedag voor klein én groot, met alles erop en eraan. Zo’n dag waar iedereen jaren later nog met pretoogjes aan terugdenkt. Een dag om te koesteren.

RING THE KONSEPTS BELL!

Familiedag organiseren?

Op een gezinsdag wil je klein en groot onderdompelen in een unieke sfeer. Laat ons voor een vleugje magie zorgen. Wat denk je van de nostalgie op een voormalige mijnsite, een sportieve dag in een voetbalstadion, of een uitgewerkt thema voor een familiedag op je eigen bedrijventerrein? Een traditionele carrousel, een sfeervolle spiegeltent, originele games, leerzame workshops of een knotsgekke photobooth? You name it, wij maken het waar. Ons team haalt alles uit de kast om animatie en catering tot in de puntjes af te stemmen op je concept en je gasten een buitengewone beleving te bezorgen. Daarbij laten we niets aan het toeval over, ook niet jouw strategie … Want al die blije gezichten dragen immers ook bij tot de sfeer én werking binnen je bedrijf.

Zo maakt KonseptS jullie familiedag onvergetelijk:

 • Een perfect uitgewerkt thema met een mooi verhaal
 • Unieke animatie voor alle leeftijden
 • Op bijzondere locaties of op jullie eigen terrein

Ring the bell!

Heb je interesse of een vraag? Sla dan snel een babbeltje met ons!  Proef alvast van de sfeer

  Nieuwsgierig naar meer?

  Familiedag Graco inrichting locatie

  Graco

  Het bedrijf Graco wilde graag een evenement voor zijn werknemers en hun gezin organiseren. Hun wensen? Een evenement, op bijvoorbeeld een zaterdag, met een maximale opkomst, dat kon plaatsvinden op hun eigen bedrijventerrein, mét animatie voor jong en oud.

  Lees hier verder

  They rang our bell!

  Ik wil jullie bij deze een dikke proficiat wensen met de organisatie van het familiefeest gisteren. Ik vond het heel tof en heb rond mij niets anders dan positieve commentaren gehoord.

  Regina VanacoleyenCoordinator General Supplies Purchasing

  Er werd beslist dat we een familiedag zouden organiseren voor onze personeelsleden met als thema ‘duurzame landbouw’. De voorstellen van KonseptS waren mooi en overzichtelijk en we hadden de keuze om de dag volledig samen te stellen in functie van onze wensen en ons budget. Deze familiedag was meer dan geslaagd. Bedankt aan Sophie en haar team voor de fijne samenwerking!

  Cindy LemaenExecutive Officer & Financial Analyst Bayer CropScience SA-NV

  Ontdek ook onze andere bedrijfsevenementen

  Hulp nodig bij het plannen of
  organiseren van je evenement?

  RING THE KONSEPTS BELL!