Skip to main content
swoosh
Vergadering organiseren sfeerbeeld
Meeting toegangsbandje
Meeting concept
Uniek meetingconcept

Productieve meetings op bijzondere locaties

Gun je team een onvergetelijke en productieve meeting die de hersenen drie keer sneller doet werken.

RING THE KONSEPTS BELL!

Meeting organiseren?

Een mooie omgeving draagt bij tot de productiviteit van een meeting. Plan je een belangrijke meeting met je raad van bestuur of heb je nood om eens out-of-the box te brainstormen op een inspirerende locatie. Wij helpen je maar al te graag op weg. Wat denk je van een discrete vergaderlocatie in een sfeervolle en prachtig gerenoveerde villa? Een intercultureel uitstapje over de grens? Even lekker uitwaaien aan de kust, mocktails drinken in een beachclub, of tafelen met het beste uitzicht ooit vanaf een luxe yacht? Stel het maar voor, wij zorgen dat het werkelijkheid wordt. Met overnachting? Ook dat regelen we voor je. En voor een keer wordt er niet afgeteld naar het eind van de meeting…. Zonder dank!

Onze ingrediënten voor jouw boeiende meeting?

 • Bijzondere locatie
 • Zorgeloos vergaderen
 • Eventueel te koppelen aan teambuilding of incentive op maat

Ring the bell!

Heb je interesse of een vraag? Sla dan snel een babbeltje met ons!  Proef alvast van de sfeer

  Nieuwsgierig naar meer?

  Bekleding van het interieur van Stihl tijdens een evenement

  Stihl

  Tuinmachine- en tuingereedschapsproducent Stihl wilde zijn 30-jarig bestaan vieren en tegelijkertijd zijn nieuwe producten voorstellen aan zijn dealers uit België en Nederland. Overdag mocht het vooral informatief zijn, ’s avonds mocht er een stevig feestje gebouwd worden.

  Lees hier verder

  They rang our bell!

  Wanneer ik met KonseptS werk, weet ik zeker dat ik me geen zorgen hoef te maken. Vanaf de start word ik meestal super snel, maar vooral correct behandeld. Geen loze beloften en een oprechte bekommernis om het slagen van jouw event, werken steeds motiverend om voor een bureau als KonseptS te kiezen!

  Kevin SchoetersAtlas Copco

  Wij hebben zeer positieve reacties gekregen van zowel klanten als leveranciers. Het is ondertussen ook een eigen leven gaan leiden op sociale media zonder dat wij daar iets speciaal voor gedaan hebben. Enkel het delen van uw bericht was al voldoende.
  Het was een zeer geslaagde avond en een fijne samenwerking.

  Hein De BruynAfgev. beheerder Alelek NV

  The Safety Summit” werd door bezoekers omschreven als een explosie van creativiteit, innovatie en inspiratie! We zijn zeer trots en dankbaar dat we aan de buitenwereld hebben kunnen tonen hoe Vandeputte via disruptive innovation voorsprong neemt in de wereld van de arbeidsveiligheid. Voor al jullie bijdragen, zowel in de ontwikkelings-, en uitwerkingsfase als tijdens het event: een welgemeende 1 000 000 maal DANK!

  Philippe HalsbergheDirector sales & marketing Vandeputte

  Ontdek ook onze andere bedrijfsevenementen

  Hulp nodig bij het plannen of
  organiseren van je evenement?

  RING THE KONSEPTS BELL!

  Nieuwsgierig naar meer?