Skip to main content
swoosh
Themafeest decoratie Alice in Wonderland
Themafeest Alice in Wonderland
Themafeest sfeerbeeld
Themafeest casino

Een themafeest, beleving en ontroering tot in het kleinste detail

Een origineel en volledig uitgewerkt thema, het ideale recept voor een onvergetelijk event.

RING THE KONSEPTS BELL!

Themafeest organiseren?

Een themafeest is niet meer dan een verkleedpartijtje? Wij bewijzen je maar al te graag het tegendeel! Een Indiase avond met échte bollywood-dansers, een Great Gatsby-feestje dat de jaren ’20 ademt, een mysterieus Gangster Diner of een op-en-top klassiek kerstdiner? Het zijn maar enkele van onze toppers. Samen werken we een thema uit dat helemaal aansluit bij je wensen. KonseptS dompelt je gasten vervolgens voor even volledig onder in een andere wereld, brengt hen in vervoering én stuur hen huiswaarts met onvergetelijke herinneringen op zak. Een feestje waar nog lang over zal worden gesproken … En dat beslist ook de teamspirit ten goede komt!

Daarom is een themafeest zoveel meer dan een verkleedpartijtje bij KonseptS:

 • Uitwerking tot in de kleinste details
 • Unieke catering en animatie afgestemd op het thema
 • Beleving, beleving, beleving!

Ring the bell!

Heb je interesse of een vraag? Sla dan snel een babbeltje met ons!  Proef alvast van de sfeer

  Nieuwsgierig naar meer?

  Themafeest Campine

  Campine

  Bedrijf Campine wilde graag een personeelsfeest voor een honderdtal mensen organiseren. Daarbij kozen ze voor het thema Oktoberfest, het liefst op een locatie in de buurt van het bedrijf en waar ze nog nooit eerder een evenement hadden georganiseerd. Het budget was sterk afgelijnd.

  Lees hier verder

  They rang our bell!

  Bij deze wil ik jullie van harte bedanken voor het bijdragen tot het succes van ons NY van vorige zaterdag. Het was gewoon TOP. Jullie hebben echt wel oog voor detail, wat ik ten zeerste apprecieer. Ik kan werkelijk geen enkel negatief punt vinden.Het is een waar plezier om met jullie samen te werken.

  GinaAgeas

  Ik kan me alleen maar aansluiten bij de testimonial van Gina. Van de 5 edities die ik het voorbije jaar samen met Gina mocht opzetten, vond ik dit ook de beste! In de wandelgangen hoorden we dat dit de beste editie van een NY ever was en ook onze CEO was enthousiast.

  TomasAgeas

  Het goudengids.be personeelsfeest op de luchthaven van Deurne was top! De hangar van BAFA werd door KonseptS omgetoverd tot een unieke feestlokatie met 2 grote culinaire boxen. Onze 470 deelnemende medewerkers spreken van het beste feest sinds jaren en zij gingen dan ook volledig uit de bol. De contacten met Sophie en haar team voor de voorbereidingen verliepen optimaal. Kortom: voor herhaling vatbaar!

  Goudengids.be

  Ontdek ook onze andere bedrijfsevenementen

  Hulp nodig bij het plannen of
  organiseren van je evenement?

  RING THE KONSEPTS BELL!