De vraag van … Campine

Bedrijf Campine wilde graag een personeelsfeest voor een honderdtal mensen organiseren. Daarbij kozen ze voor het thema Oktoberfest, het liefst op een locatie in de buurt van het bedrijf en waar ze nog nooit eerder een evenement hadden georganiseerd. Het budget was sterk afgelijnd.

Ons antwoord …

“Met de strategie van deze klant zat het helemaal goed. Het was aan ons om hun thema binnen het budget, en op een geschikte locatie, uit te werken. Bovendien leggen we de lat graag hoog en vullen we een thema niet alleen graag tot in de puntjes in, maar zorgen we er ook voor dat het net dat tikkeltje meer is. Het Oktoberfest à la KonseptS kon plaatsvinden op een locatie vlakbij het bedrijf.

Budget voor grote decorelementen was er niet, dus leefden we ons volledig uit met attributen, de aankleding van de obers, een optreden van Joe Hardy, hilarische fotoanimatie en schonken we veel aandacht aan de belichting. De gasten hadden ook de dresscode goed opgevolgd, wat ervoor zorgde dat de sfeer meteen goed zat.”

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“We organiseerden al eerder een evenement op deze locatie. Toen viel een van de bandleden van die avond echter van de trap, waardoor ik de ziekenwagen moest bellen en het optreden niet kon doorgaan. Ik heb dan ook opgelucht ademgehaald toen alles dit keer zonder valpartijen bleek te verlopen.”

sfeerfoto tijdens het evenement van Campine sfeerfoto tijdens het evenement van Campine

Het was een heel geslaagd personeelsfeest en we hebben veel positieve reacties gehad!

Melissa Hereijgers – CHIEF OFFICE MANAGEMENT

MISSIE GESLAAGD

Keuze van het traject

Bel van KonseptS in het blauw

Goed begonnen, is half gewonnen

Bel van KonseptS in het magenta

Save the date

Bel van KonseptS in het groen

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

Bel van KonseptS in het rood

D-Day

Bel van KonseptS in het geel

Terugblik