De vraag van … MAN

MAN wilde de lancering van zijn allereerste bestelwagen op gepaste wijze voorstellen. Op een centrale locatie in België, met de bestelwagen in een sleutelrol, en met voldoende netwerkmogelijkheden voor de dealers en hun klanten. Naar eigen zeggen mocht de show er ook ‘uitspringen.’ Klein detail: alles moest in enkele weken tijd worden georganiseerd.

Ons antwoord …

“Zodra we de geschikte locatie hadden gevonden, kon de uitwerking beginnen. Er was, gezien het korte tijdsbestek, geen seconde te verliezen. We werkten een volledige regie uit voor de voorstelling van de bestelwagens, zorgden voor een ruige, industriële aankleding van de ruimte – én van de medewerkers van die avond – die volledig paste bij het product, voorzagen een sfeervolle liveband en foodtrucks en lieten de show er ook letterlijk uitspringen: door de spectaculaire trampolineact van TNTcrew, die eerder te zien was bij Belgium’s got talent. Applaus gegarandeerd.”

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“De timing was erg nipt, maar door onze marktkennis konden we snel schakelen en plannen. We wilden de bestelwagens officieel onthullen die avond, maar daarvoor moesten ze natuurlijk eerst ingepakt worden. De zwarte hoezen die we daarvoor nodig hadden bleken nergens verkrijgbaar. Gelukkig vonden we een naaister om de hoek bereid om met naald en draad aan de slag te gaan.”

Service op maat met de glimlach

Als MAN Truck & Bus doen wij regelmatig beroep op event agencies voor grootschalige (klanten)events. Wij leerden KonseptS kennen via één van onze concessiehouders en waren meteen onder de indruk van hun aanpak. Bij KonseptS ben je niet zomaar een nummertje en heb je continu een persoonlijk contact. We zaten meteen op dezelfde golflengte en hadden maar een half woord nodig als er nog extra verzoeken waren.
KonseptS is erg flexibel, komt met originele ideeën en denkt met de klant mee. Tijdens al mijn jaren ervaring als event organisator (+/- 15) is dit werkelijk het eerste bureau waarbij ik op beide oren kan slapen de avond voorafgaand aan het event. Ook achteraf zijn er geen onaangename verrassingen want tevens de offerte en kostprijzen worden duidelijk gecommuniceerd. Een aanrader!

Kris Mertens – MAN TRUCK & BUS

EVENTPLANNER SCORE

Keuze van het traject

Bel van KonseptS in het blauw

Goed begonnen, is half gewonnen

Bel van KonseptS in het magenta

Save the date

Bel van KonseptS in het groen

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

Bel van KonseptS in het rood

D-Day

Bel van KonseptS in het geel

Terugblik