De vraag van … Qlick

De inspirerende dames van coachingbedrijf Qlick wilde het tienjarig bestaan van hun bedrijf graag passend vieren. Enerzijds wilden ze hun klanten op hun manier bedanken voor het jarenlange vertrouwen, anderzijds wilden ze ook het flink gegroeide aanbod voorstellen aan de aanwezigen. Rode draad doorheen de dag was ‘verwondering’.

Ons antwoord …

“Van verwondering naar Alice in Wonderland, het is maar een kleine stap én helemaal op het lijf geschreven van de dames achter Qlick. Het thema werd doorgetrokken in het volledige verloop van die dag. Van de uitnodiging met sleutelgat om hun wondere wereld die dag te betreden, tot heuse Alice in Wonderland-figuren, feeërieke verlichting én het overhandigen van de symbolische sleutel, een USB-stick met alle informatie over het aanbod van Qlick.

Bovendien kon je daarmee ook op ontdekkingstocht in verschillende kamers der verwondering waar workshops of lezingen plaatsvonden. ’s Avonds was er nog ruimte voor een netwerkmoment en een speech.”

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“In de tuin achter het landhuis waar Qlick gevestigd is, installeerden we een prachtige, transparante tent. Zonder stroom en andere voorzieningen was dat niet zo evident. Maar het weer was nog een grotere uitdaging. Het mooie wandelpad dat we hadden aangelegd werd spekglad. Ik heb veel handjes vastgehouden om de gasten veilig naar binnen te loodsen. Ook dat is de taak van een event planner. En dat doen we met de glimlach.”

Als je echt zeker wil zijn van een geslaagd feest/event!

Zowel privé als zakelijk werk ik al jaren met KoseptS. Elk feest en elk event wordt volledig georganiseerd en opgevolgd door Sophie en haar team. De ervaring leert me dat ik, vanaf alles duidelijk doorgesproken is, ik het volledig kan loslaten en het altijd een groot succes wordt!
Bedankt Sophie en team, jullie zijn toppertjes!!!

Chantal Smedts – QLICK

EVENTPLANNER SCORE

Keuze van het traject

Bel van KonseptS in het blauw

Goed begonnen, is half gewonnen

Bel van KonseptS in het magenta

Save the date

Bel van KonseptS in het groen

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

Bel van KonseptS in het rood

D-Day

Bel van KonseptS in het geel

Terugblik