De vraag van … Georg Fischer

Bedrijf Georg Fischer, dat onder andere kunststofbuizen importeert en verkoopt, wilde zijn 25-jarig jubileum op een memorabele manier vieren in het bijzijn van zijn beste klanten.

Ons antwoord …

“Memorabel? Dat hoef je ons natuurlijk geen tweede keer te vragen. We besloten een concept op maat uit te werken dat focuste op verleden, heden én toekomst. Onder de noemer Nostalgic Past, Magnificent Present en Sparkling future organiseerden we die avond eigenlijk drie mini-events. Want ieder luik werd in een andere setting uitgewerkt.

Van een eerder klassieke look van 25 jaar geleden ging het over naar een diner in een huidige setting. Vervolgens blikten we vooruit naar de sprankelende toekomst met onder andere een champagnetoren. De look en feel van de drie luiken werd volledig uitgewerkt.”

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“Hartverwarmend. Het moment waarop Belgium’s got talent-deelnemer Mathijs, die tijdens de wedstrijd heel wat harten wist te veroveren met zijn muzikale pvc-buizenact en optrad op het evenement, van bedrijf Georg Fischer een nieuw instrument cadeau kreeg, dat met de producten van Georg Fischer was gemaakt. Voor zulke momenten doen we het!”

Top en memorabel

In het algemeen vond iedereen het feest TOP en memorabel, voor sommigen zelfs het beste feest ooit! Meer specifiek waren ze zeer te spreken over de elegante dames van The Cast, de duizelingwekkende Tissue act, de ijzersterke Outside Box band (verschillende mensen hebben trouwens naar hun gegevens gevraagd!), de sfeervolle harpmuziek, de zeer passende act van Matthijs en uiteraard de amusante “Happy Picture”.

GEORG FISCHER

MISSIE GESLAAGD

Keuze van het traject

Bel van KonseptS in het blauw

Goed begonnen, is half gewonnen

Bel van KonseptS in het magenta

Save the date

Bel van KonseptS in het groen

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

Bel van KonseptS in het rood

D-Day

Bel van KonseptS in het geel

Terugblik