De vraag van … de bijzondere tortelduifjes Christel en Marcel

Een trouwfeest dat anders was dan alle andere. Een hyperpersoonlijk feest dat niet alleen Christel en Marcel, maar ook hun kinderen, familie en vrienden nog lang zou bijblijven. Dat stond op het lijstje van Christel en Marcel. De locatie hadden ze al gevonden: het voormalige mijngebouw Watt17.

Ons antwoord …

“De keuze voor Watt17 verraadt natuurlijk al dat dit niet om een klassiek stel gaat. Een bijzonder paar, met bijzondere wensen. Een eer voor ons om voor hen aan de slag te mogen gaan. Ons draaiboek startte bij de ceremonie in intieme kring op het stadhuis. Op een namiddag, zodat iedereen daarna meteen koers kon zetten richting de voormalige mijngebouwen voor … een workshop schilderen. Een welbewuste keuze, want door de gezamenlijke activiteit zat het meteen helemaal goed met de sfeer. En dat terwijl het kersverse echtpaar foto’s op fotoshoot was.

Gevolg? Zodra ze terug aansloten bij de familie, en de liveband begon te spelen stond iedereen op de dansvloer. Om halfzeven ’s avonds. En toen moest het echte feest nog beginnen … De overige gasten kwamen later die avond toe en werden nog verrast met een ceremonieel moment dat volledig op maat van het koppel en met de nodige humor werd uitgewerkt.”

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“De afwezigen hadden ongelijk. Tot op vandaag krijgen we nog complimentjes over de invulling die we hebben gegeven aan dit bijzondere feest.”

Trouwfeest 08/10/2016

Ik heb al veel trouwfeesten meegemaakt, maar nog nooit zo mooi als dat van ons. En niet omdat ik als bruidegom bevooroordeeld was: ook van veel gasten kreeg ik alleen maar superlatieven te horen. Als mensen van meer dan 70 jaar je zeggen dat ze nog nooit in heel hun leven zo een fantastisch feest hebben meegemaakt, dan wilt dat wel wat zeggen. Een aaneenschakelijk van hoogtepunten. Fantastische zaal, geweldig eten, geweldige live muziek (Luigi en Ramona tijdens het diner, en Outside Box tijdens het avondfeest). Hele goede adviezen (suggestie om Vliegende Pastoors in te schakelen kwam van Sophie), enz…

Marcel Richter

EVENTPLANNER SCORE

Keuze van het traject

Bel van KonseptS in het blauw

Goed begonnen, is half gewonnen

Bel van KonseptS in het magenta

Save the date

Bel van KonseptS in het groen

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

Bel van KonseptS in het rood

D-Day

Bel van KonseptS in het geel

Terugblik