De vraag van … Alcon / A Novartis Company

Alcon organiseert tweejaarlijks een personeelsfeest waarop ook de partners van hun medewerkers van harte welkom zijn. De lekkere snacks, goede livebands én alle aanwezigen zorgen er iedere keer weer voor dat de sfeer er helemaal inzit. Aan dat concept hoefde er dus zeker niet geraakt te worden. Maar misschien mocht het iets meer zijn …

Ons antwoord …

“Gezien de grootte van het personeelsfeest waren we helemaal gewonnen voor het idee om de affiche te pimpen. In plaats van een relatief onbekende liveband te programmeren, wisten we Natalia te boeken voor een Show met grote S! Dankzij ons uitgebreide netwerk, wisten we dat – niet onbelangrijk – bovendien in te passen in het vooropgestelde budget.

Maar voor de show kon beginnen, was het aan ons team om de sporthal waar het evenement zou plaatsvinden, volledig aan te kleden. Geen sinecure als je maar enkele dagen de tijd hebt. Maar dankzij de flexibiliteit van onze partners en ons team zijn we erin geslaagd om die klus te klaren.”

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“Via onze job komen we wel vaker in contact met artiesten, maar de meet & greet met Natalia was toch bijzonder. Heel erg genoten van de ontmoeting met deze sterke dame!”

Sporthal waarin het evenement van Alcon werd georganiseerd sfeerfoto tijdens het evenement van Alcon

Hele mooie foto’s van een geweldig feest! Sophie een hele grote danku voor je inzet, inventiviteit en mega creativiteit … Iedereen was heeeeel tevreden!

ALCON

EVENTPLANNER SCORE

Keuze van het traject

Bel van KonseptS in het blauw

Goed begonnen, is half gewonnen

Bel van KonseptS in het magenta

Save the date

Bel van KonseptS in het groen

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

Bel van KonseptS in het rood

D-Day

Bel van KonseptS in het geel

Terugblik