De vraag van… Siemens

Elke twee jaar organiseert Siemens een New Year’s Party voor zijn medewerkers en hun partners. Daarvoor klopte Siemens een tweede keer bij ons aan. Grote hamvraag? Kan het net zo origineel als de eerste keer, maar met een ander concept?

Ons antwoord…

“Yes we can! Wij werkten een geraffineerd foodtruckfestival uit. Met diverse animaties, zoals een barbier in een caravan, tijdelijke tattoos, een punker annex accordeon speler, én heel veel heerlijk eten. We sleutelden wekenlang aan het concept tot het helemaal goed zat.”

Striptekening Sophie van KonseptS

De avonturen van

“De puzzel klopte helemaal. Mensen genoten, zagen dat het helemaal af was, voor ons was het puur genieten. Bovendien konden we elementen van het concept in de maanden die volgenden nog vertalen naar andere klanten. Dat betekende ook dat we de kosten voor onze klanten konden drukken. Ze kregen dus meer voor minder geld. Een win, win, win zoals we die graag hebben!

KonseptS, de perfecte partner voor uw bedrijfsfeest!

Voor de organisatie van ons Siemens Nieuwjaarsevent, in 2015 en in 2017, deden we beroep op KonseptS. Sophie Naze en haar team zijn de beste partner om u daarbij te helpen, echt niets dan lovende woorden voor dit super enthousiaste, flexibele, vindingrijke, klantgerichte top team! Een leuk en origineel concept bedenken, een geschikte locatie zoeken, het selecteren van de juiste leveranciers, verzorgen van de logistiek, schitterende catering, sfeer, muziek, side entertainment, etc… alles kan u aan hen overlaten. En het waren spetterende feesten, met als resultaat alleen maar enthousiaste medewerkers, en dat is ten slotte waar we het om doen. Kortom een aanrader – 5 champagneglazen is te weinig, geloof me!

Ingrid Wouters – SIEMENS NV

EVENTPLANNER SCORE

Keuze van het traject

Bel van KonseptS in het blauw

Goed begonnen, is half gewonnen

Bel van KonseptS in het magenta

Save the date

Bel van KonseptS in het groen

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

Bel van KonseptS in het rood

D-Day

Bel van KonseptS in het geel

Terugblik