Blogs

Op de koffie bij Sonny Vande Putte

Evenementen voorzien van de juiste muzikale noot én schwung, dat doet KonseptS samen met Sonny Vande Putte. Kom je mee op de koffie bij Sonny Vande Putte? Kom je mee op de koffie met Sonny Vande Putte?
konsepts
5 november 2019

Het Levende Bord Pop-Up

Schuif je voeten onder tafel in het historische mijngebouw Watt17 te Heusden-Zolder, want het spektakel vindt recht onder je neus plaats. Elke tafel beschikt over een projector die het diner tot leven brengt. We nemen je mee door het verhaal van Limburg: de diversiteit, gastvrijheid en rust. Het vijfgangenmenu door…
konsepts
29 oktober 2019

Prachtige aanvulling op ons naburige mijnterrein!

"De komende jaren verrijst op de vroegere mijnterreinen van Zolder wellicht T(h)e Max Experience, een combinatie van horeca, toerisme, kantoorruimten en faciliteiten. De internationale groep Teemax investeert 30 miljoen euro in het project en verwacht dat dat enkele honderden arbeidsplaatsen zal opleveren. De vergunningsaanvraag ligt momenteel bij het gemeentebestuur." Lees…
konsepts
16 oktober 2019

Op de koffie bij Plant-Axis

Eventbureau KonseptS bundelt graag de krachten met andere vakspecialisten zoals Plant-Axis om van jouw event een succes te maken. Kom je mee op de koffie bij Plant-Axis?
konsepts
7 oktober 2019

Op de koffie bij Witti Catering

Al 8 jaar lang werken KonseptS en cateringbedrijf Witti Group nauw samen. Want een feestje bouwen, dat doe je niet alleen. Kom je mee op de koffie bij Witti Catering?
konsepts
9 september 2019