Skip to main content

Alexander De Croo rijdt met waterstoftruck

Het vertrouwen krijgen van rederij CMB van de familie Saverys om hun wereldprimeur met CMB.tech te lanceren, dat zet hoge verwachtingen.

“Hydrogen is the rockstar of the new kind of energies”
– Executive Vice-President of the EU Commission Frans Timmermans

Op donderdag 3 juni 2021 werd het allereerste multimodaal waterstoftankstation geopend in Antwerpen onder het toeziend oog van heel wat prominenten.

In een heuse openingsshow kwamen Executive Vice-President of the EU Commission Frans Timmermans, eerste minister Alexander De Croo, Vlaams Minister-president Jan Jambon, mevrouw Annick De Ridder (Schepen Stad Antwerpen) en de heer Jacques Vandermeiren (CEO Port Of Antwerp) aan zet. Charmant en fier onthaald door CMB.tech CEO Alexander Saverys, gemodereerd door Bieke Ilegems en in een showcreatie van Steven Martin.

Wat was het spannendste moment?

De verschillende Corona protocollen onder de knie krijgen of het moment waarop Alexander De Croo liet weten dat hij wel graag als eerste met de splinternieuwe waterstoftruck zou rijden om hem vervolgens als eerste ook officieel te tanken?

Veiligheid op events, dat is onze topprioriteit. We onderzochten in detail alle Covid protocollen en deze werden mee uitgeschreven in een zeer gedetailleerd veiligheidsdossier. Onze Corona eventmanager zorgde ter plaatse voor het goede verloop en onze Corona Safety Patrol zorgde voor de komische noot.

Wat een gevoel, het was er boenk op!

We zijn nog wat euforisch en onze excuses indien het taalgebruik in dit bericht wat overloopt van  trots en stoef. Wat was dit spannend en bij momenten surreëel. Na 15 maanden van inactiviteit staan we terug op scherp.

Dit event maakt ons zonder overdrijven nu ook wel echte Corona Event Experts, een toegevoegde waarde die u als bedrijf heel wat kopzorgen bespaart.

Wilt ook u een bedrijfsevent organiseren?

Kan u niet goed kiezen met welke partij u in zee wil gaan voor uw volgende exclusieve bedrijfsevent? Laat onze vakkennis, creativiteit en ervaring u overtuigen. Onze experten staan voor u klaar. Aarzel niet ons te contacteren en ring the KonseptS bell! #Ringthekonseptsbell #Ivegotthefix