Skip to main content

Elk event begint op de parking!

Eén van de eerste zaken waar we bij KonseptS op letten bij het bezoeken van locaties is de mogelijkheid om te parkeren.  Zijn er genoeg parkeerplaatsen? Niet alleen op het eerste zicht maar ook wanneer we de berekeningen maken? Zijn ze duidelijk aangegeven, ook als het donker is?

Bij zowel grote als kleine events bekijken we parkeren op twee manieren: voldoende plaats voor de gasten én de crew. Deze crew bestaat niet alleen uit artiesten, maar ook uit medewerkers van de catering, fotografen, videografen, het eventkantoor, de eventmanagers van het organiserende bedrijf, enz…

Daarnaast bekijken we de parkeeropties nog breder voor opbouw en afbouw. Moeten er vrachtwagens of koelwagens op de locatie blijven, of alleen laden en lossen? Voor hele grote events is dit parkeerbeleid een aparte kostenpost die begint met een degelijke scouting, analyse en een plan van aanpak. Signalisatie, duidelijke verkeersflow en parking boys on site zijn dan cruciaal.

Bij KonseptS zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt. Parkeren maakt altijd deel uit van het veiligheidsbeleid. En zeg nu zelf, als het parkeren al niet vlot verloopt en verwarrend is, dan is dat geen goede start voor de rest van het event, toch? Ons motto: “Elk event begint op de parking”. Laten we dit dus vooral aandachtig vastpakken en organiseren. We’ve got the fix!