Skip to main content

Grafityp 5.0 – een artistiek staaltje story telling

Toen de heer en mevrouw Bosman, zaakvoerders van Grafityp, de fakkel wilden doorgeven aan de dochters was dit het ideale moment voor een groot feest. Meer dan 50 jaar actief, van generatie op generatie, dat mag gevierd worden niet?

In een groots spektakelevent vertelden we het familieverhaal door middel van verbluffend stagedesign gecombineerd met unieke acts.  Het boek dat werd geschreven ter ere van de verjaardag gebruikten we als basis voor het conceptontwerp. Onze projectschermen werden gemonteerd als bladzijden uit het boek en het boek zelf werd in een Aluvision frame met projectdoek levensgroot nagebouwd op +/- 7meter. Het boek kwam als het ware tot leven tijdens de avond. De schrijver van het boek werd als acteur neergezet in een decor van weleer. Hij schreef het boek, geïnspireerd door zijn Muze die 5 meter boven hem hing te zweven.

Dit was slechts 1 onderdeel van het story tellend entertainment. Dergelijke scènes bouwden zich verder gedurende de ganse avond op. Onze grote dank gaat uit naar de Familie Bosman voor hun vertrouwen in KonseptS Events.

Ook een mijlpaal te vieren? #ringthekonseptsbell