Skip to main content

Inspiratie Avond O’Revoir met Lieve Blancquaert

O’Revoir… een bedrijfstak die sinds begin augustus ook werd toegevoegd aan de dienstverlening van KonseptS. O’Revoir is een Rouw Expertise Instituut waarbij de focus ligt op het taboe doorbrekende karakter. Wij willen de dood vooral terug bespreekbaar maken en wij gaan er prat op dat iedereen een afscheid verdient zoals hij/zij geleefd heeft. Naast Afscheidsplanning en Wensplanning houden we er bij O’Revoir ook aan om elke maand een Inspiratie avond te geven omtrent het thema. Het gaat om een exclusieve avond met gelijkgezinden, telkens met een gastspreker van formaat aangevuld met een gezellig samenzijn met lekkere hapjes en drankjes en de mogelijkheid om langs te gaan bij enkele “exposanten”.

Onze eerste editie met Lieve Blancquaert was een groot succes. Alle deelnemers hebben genoten van een warme avond rond een belangrijk thema in de zeer huiselijke en standingvolle sfeer van Villa Zwart Goud in Heusden-Zolder. Op 13/02 staat de volgende editie al gepland en ontvangen wij Rouw Autoriteit bij uitstek, Professor Manu Keirse. Onze events worden altijd aangekondigd via facebook. Tickets zijn weldra te koop via onze website, de start van de verkoop wordt weldra bekend gemaakt. Wil u al een plaatsje reserveren aan de kostprijs van 39.5€ incl. btw kan u dit doen door te mailen naar [email protected] . Aantal tickets is beperkt tot 55 personen.

Deze periode van het jaar is niet voor iedereen aangenaam en al feesten wat de klok slaat. Wij zijn ons daar ten volle van bewust. Maar weet ook dat, desondanks diepe rouw en verdriet, ook u weer terug in uw leven kan gaan staan, naast én met uw rouw. Voor allerlei ondersteuning hierbij kan u ook terecht bij O’Revoir, individueel of in groep. Onze opleidingen en thema avonden hieromtrent staan ook geafficheerd op onze facebookpagina O’Revoirr (met 2 rr’n). www.Orevoir.be voor meer algemene informatie.