Skip to main content

Maak kennis met ons nieuwe aanbod LOEP: Lifting Organisations & Empowering People

Ga voor een (online) halve dag programma met onze topcoach Chantal Smedts of kies voor ons exclusiever 28 dagen boost-programma met als summum 1 dynamisch online event onder leiding van coach Chantal Smedts, Evy Gruyaert, Claudia Van Avermaet en een top internationale keynote spreker.

Wat de bedrijfsdoelstellingen ook zijn, where focus goes energy flows. Gezonde en gelukkige medewerkers zijn de grootste troef van elk bedrijf. Net daarom is het investeren in elk individu van groot belang zodat de beste teams kunnen gevormd worden die je in staat stellen je langetermijndoelen te bereiken. Door het versterken van elk individu kunnen ook teams herconnecteren, zeker in moeilijke tijdens zoals bijvoorbeeld deze Covid-19-pandemie. LOEP helpt je impact en momentum te creëren en een wezenlijk verschil te maken in het leven van je medewerkers waardoor ook jouw bedrijf groeit.

Al jaren maken we met KonseptS een verschil met onze evenementen. We schreeuwen al die tijd ook vooral uit waar het echt zou moeten om draaien! EMOTIES.

Ze zijn de sleutel tot elk succes. In een b2b-context werd het woord vaak als te fluffy of te zeemzoet beschouwd en sommige managers proberen nog steeds het woord in meetings te vermijden.

Wij niet! En meer dan ooit tevoren gaan we dit benadrukken.
Als we zien wat een pandemie zoals Covid-19 op een korte tijdspanne doet met een mens, ja emoties.

Elke individu is er onderhevig aan en uiteindelijk heeft de emotionele staat waarin eenieder zich bevindt een grote invloed op de omgeving.

In een bedrijfscontext wil dit vooral zeggen: het heeft een enorme invloed op het team en de resultaten. Het is dan ook van cruciaal belang in een onderneming om op de juiste manier aandacht te schenken aan het mentale welzijn van de collega’s. Het heeft een rechtstreeks effect op de sfeer en op de bedrijfsdoelstellingen.

In het verleden werden er inspanningen gedaan om teambuildings, feesten of kick-off’s te organiseren waarbij aandacht werd gegeven aan positiviteit. Het samenbrengen van mensen, samen dingen laten beleven, elkaar anders leren kennen. We organiseerden duizenden events waarbij we onder de radar activiteiten en animaties gebruiken die inzetten op het stimuleren van de endorfine en dopamine, de geluk hormonen.

Wil jij weten hoe we ervoor kunnen zorgen dat jullie bedrijf een voorsprong neemt? Boek dan hier je afspraak voor een 30 minuten vrijblijvend intake gesprek omtrent LOEP. Er valt alleen te winnen!