Skip to main content

THE SAFETY SUMMIT: Hospitality met een grote H

Ben je op zoek naar een klassiek beursconcept? Dan kunnen we jammer genoeg niet helpen! Zoek je echte verbinding en een beleving die zowel door de standhouders als de bezoekers als uniek wordt ervaren? Ring the KonseptS bell! Wij creëren zakelijke congrestivals met settings die afwijken van de traditionele. Onze beursvloer is zo uitgedacht dat overal ongedwongen ontmoetingen ontstaan.

Hoe zorgen we hier voor? Via caféspelen, onverwachte verrassingen en een toffe mix tussen statafels en loungehoeken. In de break-outzalen worden figuurlijk de muren afgebroken. Geen witte beurswanden maar open invullingen waarbij we nadenken over materiaalgebruik. In een duurzaam event kiezen we bijvoorbeeld voor beursstanden uit recycleerbaar pallethout. Dit is zoveel warmer en gezelliger. Wijk eens af van het klassieke pad!

The Safety Summit in opdracht van Vandeputte Safety is ons voorbeeld bij uitstek. Hoe alles hier mag blenden in een concept dat elk klassieke beursbeleving overstijgt, is fantastisch. De sprekerssessies waren door een hoogtechnologisch in-ear systeem makkelijk en aandachtig te volgen. De cateringconcepten waren doordacht, mobiel en zeer interactief. Het zit ‘m in de details. Er werd zelfs gedacht aan speelhoeken en aangepaste achtergrondmuziek. Ons doel? Dat bezoekers zich welkom voelen van op de parking, en dat standhouders compleet in de watten worden gelegd. Hospitality met een grote H!

Om het met de woorden van CEO Dirk Vandeputte te staven:
“Het was 100% af en professioneel met een goede mix van kennis en innovatie. Dat in een festivalsfeertje waar iedereen met een grote glimlach rond liep. Bedankt aan alle helpende handen, voor en achter de schermen, bedankt voor jullie professionalisme en originaliteit, ik weet niet waar we de lat gaan leggen in 2024 maar we gaan er samen opnieuw voor!”