Skip to main content

Succesvol Kick-Off Event voor Atlas Copco

Hoe vertaal je een strategische boodschap op een originele manier? Door eens aan te bellen bij onze event consultants natuurlijk! Voor het team van Atlas Copco kozen we voor een hockey-metafoor om hun ‘Evolve to Stay Ahead’ thema vorm te geven. De hockey clinic bestond uit een sportcafé setting waarbij Karl Vannieuwkerke presenteerde en er 7 projectleiders mee aan tafel schoven. Het afsluitend debat werd gevoerd met de bekende hockeyers Loick Luypaert en Louise Versavel. Lekkere catering, livemuziek, een photobooth en een ludieke hockeycompetitie maakten het geheel af. Dit zei onze klant over onze samenwerking:

“Ons ‘Evolve to Stay Ahead’ event is al enkele dagen achter de rug en de positieve commentaren blijven maar komen. Onze mensen zitten in een goede flow. Op het ‘fun-gedeelte’ heeft iedereen het heel erg naar z’n zin gehad. De hockeyactiviteit was super, de catering was zeer lekker. We hadden niet echt voorzien om er een dansfeest van te maken en toch is dat gebeurd. Dat zijn de beste events, hé? 😉

Het academisch gedeelte zat er boenk op! Zowel qua vorm als qua inhoud. Dankzij de goede voorbereiding is alles de dag zelf supervlot gelopen. Het was muisstil in de zaal en de sprekers hadden alle aandacht. De boodschap is daardoor zeer goed overgekomen. Nu kunnen we daar op verder bouwen en dat is precies wat we gaan doen!

Een hele dikke merci voor je gepassioneerde en vlekkeloze organisatie. Top!”

Kom jij ook eens rinkelen aan onze bel?

#ringthekonseptsbell #wevegotthefix