Skip to main content

We’re back and still loving it!

We zijn volop terug aan de slag sinds de regering het licht op groen heeft gezet. Voor KonseptS Events is er toch niets zo “écht” als live events. Want het is de emotie die ons in beweging zet. Het in elkaars ogen kunnen kijken als je praat, samen lachen om een zotte frats of een onhandigheid tijdens een teambuilding. Het is samen het glas kunnen heffen op het leven met alle verdriet dat er ergens op de achtergrond speelt. Waar collega’s ook van weten en die je een steuntje in de rug kunnen geven of een vriendelijk woord met je delen. Het terug kunnen genieten van live muziek, verrassend entertainment, een surprise act die je nooit eerder hebt beleefd. Het leven is beter als we buiten komen en samen kunnen zijn.

Wij bij KonseptS begrijpen zo goed waar en hoe de emoties op de juiste manier getriggerd kunnen worden, opdat mensen huiswaarts gaan met een beter gevoel als dat waarmee ze aangekomen zijn. Een gevoel waarvan wij weten dat het nog enkele dagen of weken kan blijven nazinderen. En als we onze klanten mogen geloven, vaak een gevoel dat zelfs jaren later nog opgerakeld wordt in de bedrijfskantine of op het volgende event. Wij hebben onze eerste 3 post-corona events gefilmd. Omdat het een speciaal gegeven was en ook wij iets willen hebben om later op terug te kijken.

Deze compilatie geeft hopelijk duidelijk weer dat wij er enorm veel zin in hebben om weer volop blije klanten te kunnen bedienen.

Kan jij eventadvies gebruiken voor je volgende event? #Ringthekonseptsbell #wevegotthefix #eventsmogenweer #personeelsfeest #teambuilding #klantendag #familiedag

Ik, Sophie Naze, uit graag nog een bijzonder woordje van dank aan Michael Meers van MMContent voor het prachtig in beeld brengen van deze events.