Skip to main content

We’ve got the fix!

Dat KonseptS het warm krijgt van events, dat is geen geheim! Maar wat mag je eigenlijk wel of niet verwachten van ons eventkantoor? Wel, wij specialiseren ons vooral in het matchen van je doelstelling en doelgroep met het juiste concept. Of wij je event van A tot Z uitvoeren of tussenin te hulp schieten, die keuze is aan jou.

Als event consultants hebben wij sinds 2007 een apart businessmodel in de evenementenmarkt. Wij worden vaak ingeschakeld als adviseurs. Zo zou het kunnen dat je nog op zoek bent naar het juiste entertainment om de sfeer en beleving van jouw event extra te benadrukken. Of misschien mist de muzikale invulling nog. Ook onze kennis over onder andere de cateringmarkt, eventlocaties, communicatie en coördinatie, veiligheid en logistiek is zeer onderbouwd en apart inzetbaar.

Wil je liever de organisatie en coördinatie van je event volledig uitbesteden? Ook dan ben je van harte welkom. Als experts werken we snel en efficiënt met een focus op de juiste draaiboeken. Transparant en no-nonsense. Want bij een goede samenwerking zit het nu eenmaal in de details. Ons uitgangspunt is altijd hetzelfde: het prikkelen van de emoties van de eventbezoekers. Want hetgeen zij onthouden wanneer ze terug huiswaarts gaan, heeft 9/10 een emotionele connotatie. Ben je benieuwd naar onze aanpak? #RingtheKonseptSbell We’ve got the fix!