Skip to main content

#wijdoenmeeKonseptS Open Bedrijven Dag

Wat kun je allemaal ontdekken tijdens Open Bedrijvendag? We hebben maar liefst 4 plaatsen waar heel wat te beleven valt. Bovendien maak je kans op prachtige prijzen tijdens je bezoek! Ook kinderen kunnen deelnemen en hun creativiteit én energie loslaten tussen 10u en 17u.

Parkeer je wagen op de parking Schachtplein in Heusden Zolder en volg van daaruit de pijlen van Open Bedrijvendag.

Je bezoek start aan Watt17 en leid je langs deze locaties:

1. Uniek in heel Europa: tijdens Open Bedrijvendag kun je trouwen in Watt17! Net als in Las Vegas, met echte (?) pastoors die de ceremonie leiden met echte (?) ringen. (de ceremonies gaan enkel door tussen 14u en 17u!)

Na de trouwkapel kun je zien hoe een feest in Watt17 eruit ziet. Ga zeker ook een kijkje nemen in het magazijn en vervolg je weg naar de keuken. Daar krijg je de kans om zelf een lekkere pizza te maken met versie ingrediënten, onder begeleiding van de Witti Group chefs. En dit helemaal gratis! Je eigen pizza gaat dan de houtoven in waarna je hem lekker kunt opsmullen. Daarna is het tijd om aan het werk te gaan! Hiervoor ga je via de trap of de lift een verdieping hoger.

2. Hoe organiseer je nu een event? Wordt zelf Project Coördinator!

Je groep of gezin krijgt een echte vraag van een klant voorgeschoteld. Deze vraag ga je, onder begeleiding, omzetten naar een concept. Welke flow stop je in je event? Welke leveranciers passen hier het best in? Welke randanimatie ondersteunt je evenement?

Vervolgens krijg je van je klant een budget controle voorgeschoteld én ga je rekening moeten houden met de beschikbaarheid van je partners en leveranciers. Wie weet moet je op zoek naar alternatieven. Ja, er komt al eens wat bij kijken!

Gelukkig kun je snel aan de opbouw beginnen van het event. Je mag een echte flight case race doen! Wel oppassen voor de hindernissen. We zijn benieuwd wie het parcours het veiligste én het snelst aflegt!

Na de techniek is het tijd voor de decoratie. Kun jij een tafel “Pinterest-waardig” maken? Onder begeleiding krijg je de kans om een tafel voor jouw event aan te kleden. Maak de juiste keuze uit verschillende elementen, dek je tafel én maak er natuurlijk een foto van!

Tijdens elk evenement is er ook randanimatie. Deze kun je verder ontdekken in de ruime hall van Watt17. Zo kun je bijvoorbeeld een unieke foto maken op de foto booth.

We installeren in de zaal een gezellige bistro waar je diverse consumpties kunt verkrijgen aan heel vriendelijke prijzen.

Ben je rond? Dan kun je naar de volgende locatie: Villa Zwart Goud!

3. Ontdek Villa Zwart Goud als prachtige locatie voor tal van evenementen. Je krijgt de kans om alle ruimtes van de Villa te bezoeken: van kelder tot verdieping. En elke kamer geeft je een nieuwe ervaring! Eentje is zelfs heel bijzonder: je kunt er O’Revoir leren kennen, een bijzonder alternatief voor afscheid nemen van dierbaren.

4. Kijk tenslotte binnen bij KonseptS en voel zelf de creativiteit knetteren in ons gezellige kantoor. We geven je, vol trots, een overzicht van de gerealiseerde projecten, feesten en evenementen. Vergeet zeker niet om hier je deelname formulier, dat je bij de start van je bezoek hebt gekregen, in de urne te stoppen om kans te maken op mooie prijzen!