Skip to main content
Staycation Squad heerlijk ontbijt
Staycation Squad schilderen met kinderen

Staycation Squad

Een all-in vakantie en hotelgevoel in je eigen woning? Ontdek onze op en top vakantiebeleving in eigen land, mét randanimatie naar keuze!

Vakantie in eigen huis!

Meer dan ooit zullen we in de zomer van 2020 creatief moeten omgaan met de invulling van onze vakantie. Nu de buitenlandse reizen dreigen weg te vallen door de coronacrisis komt het Staycation-verhaal meer en meer aan bod in de pers.

“Toch geen vakantie in eigen huis?” “Oh, nee”, horen we je al zeggen. “Toch niet in eigen huis. Dan ben ik nooit gerust. Er is altijd wel iets te doen. Mijn keuken is telkens opnieuw een stal en mijn kids bevragen me heel de tijd. Dat is voor mij geen vakantiegevoel” Wat zou het voor je kunnen betekenen als we de “Oh nee” zouden kunnen draaien naar een “Oh ja, heel graag?”?

Dat er in België ook leuke dingen te beleven zijn en mooie plekken te ontdekken zijn, daar ben je snel in mee. Niet? Een lokale markt bezoeken, de fiets nemen en onze mooie routepaden ontdekken, elke avond een ander restaurantje, een dagje naar zee, een tentoonstelling, een pretpark, een foodtruckfestival met live-optreden, … Aan activiteiten geen gebrek. Tot daar ok, lijkt ons.

Nu nog iemand die ’s morgens zorgt voor het ontbijt, je koffietje met liefde maakt als je ontwaakt, de feestrestanten van de avond met vrienden opruimt, je terras zonneklaar zet, de lunch voorbereidt, de bedden verlucht, de mocktail serveert,…. Voel je het al?

Twee vakantiebelevingen

Als we je vertellen dat je deze twee ‘vakantiebelevingen’ kan combineren, neig je dan meer naar ja? Met Staycation Squad hebben we alles achter de hand om voor een perfect all-in vakantiegevoel te zorgen.

Waar het moeten verdwijnt en het plezier verschijnt!

Hoe? Onze homie komt 7 uur per dag bij je langs en zorgt voor jou en 8 gasten. We denken aan je familie, met of zonder kids. Maar denk zelf even verder na over de mogelijke invulling van die 8 personen. Het kunnen ook vrienden zijn. Of nodig elke dag andere gasten uit voor de lunch, laat goed bevriende buren eens mee genieten van het ontbijtbuffet, of laat je ouders en/of schoonouders voor enkele dagen mee genieten van alle topservice,… Net zoals op hotel!

Randbelevingen

Onze squad zorgt voor allerlei randbelevingen en dit in 9 verschillende categorieën: Sport & Spel, Kids Club, Catering, Belevingen, Themadagen, Wellness, Muziek, Workshop en Excursie. Van een yoga-uurtje in de ochtend tot een uitgestippelde restaurantbeleving met privéchauffeur voor de avonden. Allemaal extra’s die bijgeboekt kunnen worden bovenop het standaardpakket van onze homie.

Vakantie in eigen huis, het kan echt top worden, geloof ons maar. Proberen kan al vanaf 3 dagen! Meer ontdekken over de Staycation Squad kan op onze aparte website. Hier kan je je trouwens ook aanmelden als Homie!

Staycation Squad

Handing you the keys to a luxurious vacation at home!

 • Een all-in vakantie en hotelgevoel in je eigen woning
 • Waar het moeten verdwijnt en het genieten verschijnt
 • Een op en top vakantiebeleving in eigen land met randanimaties naar keuze
 • Een heerlijk vakantie gevoel met het door jou gekozen gezelschap tot max. 8 personen
Staycation Squad

Ben je op zoek naar een all-in vakantie at home?
De Staycation Squad van KonseptS staat voor je klaar!

  Proef alvast van de vakantie-in-eigen-huis-sfeer

  Hulp nodig bij het plannen of
  organiseren van je evenement?

  RING THE KONSEPTS BELL!