Skip to main content
swoosh
Quote op het kantoor van KonseptS; borders? i have never seen one. But i have heard they exist in the minds of some people.
Strategiesessie met event consultants
Strategische eventconsultants via brainstorms
Strategisch meedenkende event consultants

Waarom je een event organiseert,
is belangrijker dan hoe

En met die waarom helpt KonseptS je graag!

RING THE KONSEPTS BELL!

Een event organiseren, altijd een goed idee? Je zou misschien denken dat wij dit als eventbureau zonder enige twijfel zullen beamen. En toch is het tegendeel waar. Want een evenement bereikt pas écht zijn doel als het helemaal klopt. En met kloppen bedoelen we niet dat de catering in orde was, dat de animatie af was enz. Neen, met kloppen bedoelen we: als de reden waarom je je event wilt organiseren strookt met de uitwerking van je event.

Strategische eventconsultants

Daarom start ieder project bij de eventconsultants van KonseptS altijd met de vraag: Waarom wil je een event organiseren? En we gaan pas verder als we het antwoord daarop volledig kennen. Moeilijk? Toch niet, want onze eventexperts weten als geen ander hoe ze dit het best kunnen aanpakken. Doeltreffend? Absoluut. Want na een grondige analyse weet je perfect in welk doel je investeert en kun je je event gericht verder invullen: een personeelsevent om belangrijke bedrijfsaankondigingen te doen? Een welverdiend teamuitje voor het salesteam? Of een klantenevent om nieuwe producten voor te stellen? Onze strategische eventconsultants zoeken het graag samen, en met de frisse blik van een buitenstaander, met je uit. Met als resultaat? Een heldere doelstelling die je vervolgens naar eigen budget en stijl kunt invullen voor je doelpubliek.

Hoeveel ondersteuning heb je nodig bij het organiseren van je evenement? Dat kun je bij KonseptS volledig kiezen: van een eenmalige brainstormsessie rond de mogelijke invulling van je event tot en met de volledige uitwerking van je event, en alles daartussen. En je kunt gerust zijn, de catering zal in orde zijn, en de animatie helemaal af. We’ll make it happen! Maar niet zonder te weten waarom je het wil doen. Geloof ons vrij, je zou het niet anders willen.

Kom te weten wat onze strategische eventconsultants kunnen betekenen voor jouw eventplannen tijdens een gratis webcall.  Ze brainstormen graag met je.

Ring the bell!

Ben je op zoek naar een passende invulling van je event? KonseptS helpt je graag!