Skip to main content
Man vraagt vrouw ten huwelijk

Family & Friends

KonseptS is er uiteraard niet alleen voor bedrijven, ook voor memorabele momenten met familie en vrienden. Memorabele momenten die haast even memorabel mogen worden ingevuld. Heb je een bijzonder jubileum of een verjaardag te vieren, vraag je je af hoe je van de mooiste dag van je leven ook écht de mooiste dag van je leven kan maken? Bij Konsepts weten we van aanpakken … en grenzen verleggen.

Met een origineel concept kleuren we héél graag buiten de lijntjes. Bij ons is een trouwfeest daarom nooit gewoon een trouwfeest, of een verjaardag gewoon een verjaardag. Wat dacht je van originele workshops in het verlengde van je thema, om het ijs tussen familie en vrienden meteen te breken (lees: om de sfeer er meteen in te brengen)?

Of van een heuse kinderclub zodat mama’s en papa’s én de kindjes zorgeloos kunnen feesten? Wij doen er alles aan om jou en je genodigden de dag van jullie leven bezorgen met een uniek out of the box concept. Een dag om te genieten en om nog heel vaak aan terug te denken!

They rang our bell!

Bedankt aan het team en vooral aan Sophie voor de vlekkeloze organisatie en uitvoering van mijn droomfeestje. Iedereen wenst een feestavond om van te dromen. Wel... zij hebben ervoor gezorgd dat deze droom werkelijkheid is geworden voor mezelf en al mijn vrienden en vriendinnen. Toporganisatie vanaf de eerste tot de laatste seconde.

Annemie De Winter

Zowel privé als zakelijk werk ik al jaren met KonseptS. Elk feest en elk event wordt volledig georganiseerd en opgevolgd door Sophie en haar team. De ervaring leert me dat ik, zodra alles duidelijk doorgesproken is, ik het volledig kan loslaten en het altijd een groot succes wordt!

Chantal SmedtsQLICK
Atlas Copco bedrijfsevent hostessen

Over onze partners

Wij hebben het nooit over onze leveranciers, maar liever over onze partners. Het zijn gelijkgestemde zielen die onze waarden onderschrijven en die net als wij het allerbeste voor je evenement willen. En daarvoor tot het uiterste gaan. Samen gaan we voor een win-win-win.

Deze maand zetten wij onze partner The Frontline Company in de kijker.

Human Capital, cruciaal in ons vak! Hospitality, daar draait het bij KonseptS om. De omgang met onze gasten op een event moet spontaan, vlot en dynamisch gebeuren en mét de glimlach! De juiste mensen hiervoor vinden, dat laten we aan The Frontline Company, al jaren onze trouwe partner.

Hulp nodig bij het plannen of
organiseren van je evenement?

RING THE BELL!