Skip to main content
swoosh
verjaardag organiseren
verjaardagsfeest animatie
verjaardagsfeest catering
Verjaardagsfeest sfeerbeelden

Hieperdepiep hoera!

Voor die ene dag in het jaar mag je best eens flink uitpakken.

RING THE KONSEPTS BELL!

Verjaardagsfeest organiseren?

Hoewel we ieder jaar weer opnieuw verjaren, zijn sommige verjaardagen nog een tikkeltje specialer dan andere. Word jij of een familielid 18, 30, 40 of 65? Of is het een ander getal dat je gewoon graag op een bijzondere manier wil vieren? Alles kan, alles mag. En wij maken het graag bijzonder voor de jarige en zijn of haar gasten. Een klassiek, stijlvol diner, een grootse themaparty of een intiem feest voor een select publiek? Wij laten je verjaardagsfeest graag matchen met wat je wilt. Of met wat we denken dat je zou willen …  Want ook verrassingsfeesten hebben – voor ons althans – geen geheimen meer. Hoe dan ook, met KonseptS wordt het alleszins een allesbehalve gewoon verjaardagsfeest!

KonseptS verzorgt meer dan koffie en taart en geeft je verjaardag een absoluut verrassingseffect:

 • Met een luisterend oor voor jouw wensen en ideeën
 • Een animatieteam dat alle entertainment voor rekening neemt
 • Complete cateringoplossingen
 • Spetterende momenten voor de jarige én de gasten

Ring the bell!

Heb je interesse of een vraag? Sla dan snel een babbeltje met ons!  Proef alvast van de sfeer

  Nieuwsgierig naar meer?

  Beurs_ruimtelijke indeling Vandeputte & Samurai at work

  Vandeputte & Samurai at work

  Veiligheidsexperts Vandeputte en Samurai at work besloten de handen in elkaar te slaan voor een klantenevenement rond veiligheid. Een beurs, maar dan eentje zoals je er nog nooit een bezocht: leuk en origineel gebracht.

  Lees hier verder
  sfeerfoto tijdens het evenement van alelek

  Alelek

  Groothandel voor onder andere keukentoestellen en verlichting Alelek, wilde een beurs organiseren voor zijn klanten, professionele installateurs. Op die beurs zouden de productleveranciers van Alelek hun nieuwe producten voorstellen aan de bezoekers.

  Lees hier verder

  They rang our bell!

  We zijn uitermate tevreden over onze samenwerking en we zijn blij met de door jullie voorgestelde suggesties die ENORM gesmaakt werden. Luigi & Ramona waren absolute toppers en overstegen iedereens verwachtingen!

  Patrick & Hilde

  Bedankt aan het team en vooral aan Sophie voor de vlekkeloze organisatie en uitvoering van mijn droomfeestje. Iedereen wenst een feestavond om van te dromen. Wel... zij hebben ervoor gezorgd dat deze droom werkelijkheid is geworden voor mezelf en al mijn vrienden. Toporganisatie vanaf de eerste tot de laatste seconde.

  Annemie De Winter

  Zowel privé als zakelijk werk ik al jaren met KonseptS. Elk feest en elk event wordt volledig georganiseerd en opgevolgd door Sophie en haar team. De ervaring leert me dat ik, zodra alles duidelijk doorgesproken is, ik het volledig kan loslaten en het altijd een groot succes wordt!

  Chantal SmedtsQlick

  Ontdek ook onze andere privé evenementen

  Hulp nodig bij het plannen of
  organiseren van je evenement?

  RING THE KONSEPTS BELL!