Renewi’s nieuwe afvalsorteerlijn en Engie’s nieuwe windturbine

Een nieuwe afvalsorteerlijn en windturbine op een leuke en professionele manier inhuldigen? Daar heeft KonseptS creatieve oplossingen voor.

Op 26 April 2023, werd Renewi’s nieuwe afvalsorteerlijn en Engie’s nieuwe windturbine in het bijzijn van Premier Alexander De Croo en de Burgemeester van Gent, Matthias De Clerq ingehuldigd te Gent. Het KonseptS team verzorgde alles van het leuke onthaal, regie en catering tot veiligheid en logistiek. “Voor dit evenement zoals al onze andere projecten luisteren we aandachtig naar de noden en wensen van de klant,” zegt Sophie Naze, Blij Zaakvoerder KonseptS Events. “Duurzaamheid, innovatie en veiligheid waren de drie kernpunten voor dit meerdaags evenement. We trokken deze dan ook doorheen het ganse evenement.” De tent werd voorzien van duurzame modulaire meubelen die creatieve opportuniteiten gaven gedurende het speech gedeelte. “In plaats van één centraal podium, creëerden we een dynamischere ervaring door het gebruik van de modulaire meubelen die als mini podiums en zitruimtes werden gebruikt. Daarnaast was er ook een 360° digitale beleving. De combinatie van deze innovatieve elementen creëerde volgens Premier Alexander De Croo een originele setting,” aldus Sophie Naze. Of om het met zijn woorden te zeggen “Hoe creatief is dit? Het publiek draait hier mee van podium naar podium. Heel goed gevonden voor een bedrijf in circulariteit! Allée roulé roulé voegde hij er nog aan toe”.

Een heerlijk compliment voor ons conceptueel werk.

Innovatie en duurzaamheid

Na de originele toelichting werden alle gasten voorzien van het nodige veiligheid materiaal om de nieuwe afvalsorteerlijn te ontdekken en officieel in te huldigen. In gezelschap van de in Renewi blauw drone vlinders werden gasten uitgenodigd om de afvalsorteerlijn in alle veiligheid te ontdekken.

Van innovatie en duurzaamheid krijg je natuurlijk ook honger en dorst ook hier kwamen we terug creatief uit de hoek met duurzame catering en zelf een leuke koffiemachine die gasten hun portretten vlot drukte als finishing touch van een heerlijke tas koffie.

Striptekening Sophie van KonseptS

Nawoordje van

Naam Sophie in het blauw

“Samen met het Renewi team mochten we een memorabel evenement creëren die gasten zal bij blijven. Wij zijn fier om Renewi te kunnen hebben bijstaan bij het vieren van hun stappen in innovatie en duurzaamheid,”

Keuze van het traject

Goed begonnen, is half gewonnen

Save the date

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

D-Day

Terugblik