Alcon’s Notte Magica Veneziana

Het nieuwe jaar inzetten met een knal samen met collega’s en hun partners; dat was de wens van Alcon. Dus creëerden wij een magisch evenement concept: Notte Magica Veneziana. Van de save the date tot het laatste liedje verzorgde KonseptS alles tot in de puntjes. Startende met de save the date kort gevolgd door een uitnodiging en teaser video op maat gemaakt voor Alcon.

Teaser video

We hoorden al snel dat de teaser video die zowel via mail alsook via de interne schermen werd verspreid heel wat ‘buzz’ had gecreëerd. Met resultaat dat we de inschrijvingen zagen binnen vliegen via de Notte Magica Veneziana Event Website gecreëerd en beheerd door onze collega en grafische magiër Aurélie Tack (Grafisch Ontwerp). “We hebben voorheen al gemerkt dat de teaser video’s een echte positieve impact hebben op het aantal inschrijvingen voor een evenement. Iedere teaser video is een combinatie van zorgvuldig gekozen muziek, beelden en tekst om de sfeer van het evenement perfect te weergeven. Binnen de evenement website kan ik dan ook steeds zien op welk moment een teaser video gedeeld is geweest met gasten”, Aurelie Tack, Grafisch Ontwerpster.

Striptekening Sophie van KonseptS

Het resultaat

Bij San Marco Village werden gasten meteen verwelkomt door een vuurspektakel en ons topteam (mag eens gezegd worden, we zijn er heel trots op). Na een leuk fotomoment was het al snel duidelijk voor de gasten dat de avond wel degelijk een Notte Magica Veneziana was met prachtige Venetiaanse randanimatie en decoratie, een magiër, walking dinner en topmuziek. Het muziekspektakel met artiesten; ACES, Crazy Sir G en Luigi & Friends werd visueel ondersteunt door VJ Elcke van Gorkum. Alles samen werd het een topevenement. We glunderden dan natuurlijk ook toen we de positieve commentaren hoorden alsook dat een aantal van onze custom made kartonnen tafel decoraties voor Alcon hun weg hadden gevonden naar Puurs als aandenken van de top avond.

Keuze van het traject

Goed begonnen, is half gewonnen

Save the date

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

D-Day

Terugblik