SSI SCHÄFER: De perfecte welkom

Hoe verwelkom je alle medewerkers in een gloednieuw hoofdkantoor en creëer je tegelijk tijd een opportuniteit voor wat ‘quality team’ time?
Ring The Bell by KonseptS Events natuurlijk! Net zoals SSI Schäfer deed.

De kunst van dit verhaal:

Deze klant wou de opening van hun nieuw hoofkantoor vieren met 80 medewerkers vanuit zowel België als Nederland. Tijdens het eerste deel van de dag konden medewerkers gretig het nieuwe kantoor ontdekken. Dit werd vervolgd door een overheerlijke lunch. Een aantal dagen voor het evenement zagen onze scherpe ogen (op het weerbericht, onze glazenbol is in aanvraag 😉) dat het een stralende dag ging worden en werd er beslist om de lunch, voorheen voorzien in het kantoorgebouw, te verhuizen naar een met zon overgoten grasveld. We streven er altijd naar om het beste te halen uit elke situatie en de zon konden we echt niet laten liggen; zegt Sophie Naze (blije zaakvoerder van KonseptS Events)

Het resultaat na wat snel schakelwerk door KonseptS: een nog warmere sfeer, ludieke animatie, een welkomst fotobooth, ballonen decoratie en overheerlijk eten. Een heerlijke setting die energie gaf aan de bezoekers. De toon was gezet.

Striptekening Sophie van KonseptS

Quality team time

Voor het tweede deel van de dag reden de bussen uit naar zaal De Hoorn in Leuven. De oude stadsbrouwerij was het start en eind punt van een spannend stadsspel en was het decor voor een spannende prijsuitreiking. Het stadsspel werd gezien als ideale opportuniteit om Leuven te introduceren als nieuwe thuisbasis van SSI Schäfer.
Na een dag gevuld met verwondering, plezier en ‘quality team time’ werd het nodige transport en lekkers voorzien om de dag af te sluiten.

Keuze van het traject

Goed begonnen, is half gewonnen

Save the date

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

D-Day

Terugblik