Skip to main content
swoosh
Foodanimatie bedrijfsevent KonseptS
Een walking buffet word voorbereid door de catering experts van KonseptS
prachtig gedresseerde hapjes gepresenteerd op een houten plankje voor een catering event van KonseptS
Hapklare geroosterde broodjes belegd met steak tartare geserveerd uit het vuistje op een evenement van SKF

Catering Antwerpen

Of je nu een privéfeest of een bedrijfsevent op de planning hebt staan, één ding mag natuurlijk nooit ontbreken: het eten.

RING THE KONSEPTS BELL!

Een lekker hapje of verfijnd diner, dat verbindt.

Daar een unieke beleving rond creëren, dat verwondert. KonseptS is een doorgewinterde evenement-expert en weet daarom als geen ander hoe ontzettend belangrijk die one-in-a-million ervaring is. Reden te meer om al je culinaire verwachtingen in de handen van een professionele cateraar te leggen. KonseptS helpt je bij het vinden van een passend cateringbedrijf in Antwerpen. Vertel ons meer over je event, je budget en je doel, wij zorgen voor een cateringpartner die jouw wensen vervult.

Catering bedrijven Antwerpen: persoonlijke catering op locatie of aan huis

Ben je op zoek naar een cateraar in Antwerpen of een traiteur in Antwerpen? KonseptS weet precies bij wie je aan het juiste adres bent. Op verplaatsing of bij je thuis, buiten of binnen, van walking dinner tot experimentele foodbeleving: wij begeleiden je en denken met je mee om je catering van A tot Z te doen kloppen. Altijd met onze persoonlijke aanpak en aandacht voor kwaliteit, zoals je dat van KonseptS gewend bent.

Ring the bell!

Ben je op zoek naar de juiste cateringpartner om jouw event te kruiden? Neem vandaag nog contact met ons op.    Proef alvast van de sfeer

    Hulp nodig bij het plannen of
    organiseren van je evenement?

    RING THE KONSEPTS BELL!