swoosh
Uitvaart
Uitvaart
Uitvaart
Uitvaart

Voor een afscheid als ultiem eerbetoon aan de overledene

Een uniek moment om stijlvol een persoonlijk afscheid te nemen.

RING THE KONSEPTS BELL!

Uitvaart organiseren?

Er is eigenlijk maar één zekerheid in het leven, namelijk dat we allemaal sterven. Toch rustte er lange tijd een taboe op afscheid nemen en rouwen. De keuzemogelijkheden waren dan ook beperkt. Of de overledene werd kerkelijk begraven, of er werd een plechtigheid georganiseerd in een crematorium. Maar, heel persoonlijk wordt dat nooit. Jammer toch, want juist het persoonlijke maakt dat iemand op mooie wijze herdacht wordt. Daarom streeft KonseptS er altijd naar om het verschil te maken en de uitvaart af te stemmen op de persoon waar iedereen voor samenkomt.

Hield hij of zij van sushi? Waarom zouden we die dan niet serveren na de afscheidsdienst? Was de vlindertuin of het stadspark zijn of haar favoriete locatie? Dan komen we daar samen. In samenspraak met de nabestaanden zetten we het taboe rond overlijden om in een passende gebeurtenis. Maar ook als de persoon in kwestie nog in leven is en graag zijn of haar uitvaart zelf wil uitstippelen, kunnen wij van dienst zijn.

We helpen u graag met het mooi en stijlvol organiseren van een uitvaart:

  • Met begeleiding, opvolging en een luisterend oor
  • Ideeën die de uitvaart persoonlijk en speciaal maken
  • Catering, planning en service op locatie

Ring the bell!

KonseptS bel in het wit rinkelend

Heb je interesse of een vraag? Sla dan snel een babbeltje met ons!

Proef alvast van de sfeer

Uitvaart
Uitvaart
Uitvaart
Uitvaart

Nieuwsgierig naar meer?

Beurs_ruimtelijke indeling Vandeputte & Samurai at work

Vandeputte & Samurai at work

Veiligheidsexperts Vandeputte en Samurai at work besloten de handen in elkaar te slaan voor een klantenevenement rond veiligheid. Een beurs, maar dan eentje zoals je er nog nooit een bezocht: leuk en origineel gebracht.

Lees hier verder
sfeerfoto tijdens het evenement van alelek

Alelek

Groothandel voor onder andere keukentoestellen en verlichting Alelek, wilde een beurs organiseren voor zijn klanten, professionele installateurs. Op die beurs zouden de productleveranciers van Alelek hun nieuwe producten voorstellen aan de bezoekers.

Lees hier verder

Ontdek ook onze andere privé evenementen

Hulp nodig bij het plannen of
organiseren van je evenement?

RING THE KONSEPTS BELL!