Skip to main content
swoosh
Gouden Champagne butler op stelten, een catering animatie concept van KonseptS
Lachende mensen op The legendary edition van Miceparty door studio 100 aan een catering tafel gebracht door KonseptS
prachtig gedresseerde hapjes gepresenteerd op een houten plankje voor een catering event van KonseptS
Originele op een tafel geprojecteerde foodanimaties

Bedrijfscatering

Toegegeven, als we zelf naar een event of feest gaan, zijn we altijd erg benieuwd naar het eten en drinken dat we zullen krijgen. En ongetwijfeld zijn we daarin niet alleen.

RING THE KONSEPTS BELL!

Het is zelfs zo dat de catering een event mee maakt of kraakt.

Geen grotere domper op de feestvreugde als de catering tegenvalt. Je kunt dus maar beter niet over één nacht ijs gaan bij het kiezen van een catering bedrijf. Het goede nieuws is: dat is natuurlijk nergens voor nodig. Met KonseptS kun je rekenen op een professionele evenement-expert die de catering niet alleen laat aansluiten op je doelpubliek, maar ook op je budget. Daarbij gaan we niet alleen voor lekker, maar ook voor een unieke beleving. Het hele plaatje moet kloppen. En ons team heeft alle kennis in huis om dat voor jou waar te maken. Elke dag opnieuw. Wij bieden jou en je collega’s een culinaire totaalervaring om vingers en duimen bij af te likken.

Welke catering kiezen?

De datum van je event staat al geruime tijd in je agenda gemarkeerd. De zaal ligt vast. De catering misschien nog niet? Best niet te lang mee wachten. Er bestaan inderdaad vele cateraars, maar die passen daarom niet allemaal bij jouw event. Of houden er misschien geen al te beste reputatie op na. Dat wil je natuurlijk absoluut vermijden. Of het nu een huwelijksreceptie voor familie en vrienden is of een groots bedrijfsevent, wij reiken je graag de juiste cateringpartner aan. Een voorkeur voor gezonde voeding? Eens iets helemaal anders of liever een een traditioneel diner? We’ll make it happen!

Catering met KonseptS staat voor:

 • Catering die niet alleen is afgestemd op je smaak, maar ook rekening houdt met dieetwensen en allergieën.
 • Kwaliteit én authenticiteit: van die ene mocktail tot en met die gepersonaliseerde praline.
 • Flexibiliteit: op het vlak van budget, aantal gasten …
 • Pure beleving.

Ring the bell!

Ben je op zoek naar de juiste catering voor je event en benieuwd of onze persoonlijke aanpak op het vlak van bedrijfs catering in de smaak valt? Onze strategische eventconsultants helpen je graag verder.  Proef alvast van de sfeer

  Hulp nodig bij het plannen of
  organiseren van je evenement?

  RING THE KONSEPTS BELL!