Skip to main content
swoosh
Schattige kleine frietzakjes voor een walking Buffet op een event van KonseptS
prachtig gepresenteerd vleesplankje voorbereid voor een smaakvol evenement van KonseptS
prachtig gedresseerde hapjes gepresenteerd op een houten plankje voor een catering event van KonseptS
Originele op een tafel geprojecteerde foodanimaties

Catering in Leuven

Klinkt het volgende herkenbaar? Je wilt een feest organiseren, maar loopt steeds vast op één belangrijk punt: het eten.

RING THE KONSEPTS BELL!

Je weet immers dat iedere gast toch altijd weer een beetje uitkijkt naar het culinaire gedeelte van je event.

Niets om over één nacht ijs te gaan dus. Maar, no stress! Laat de culinaire keuzes maar aan een evenement-expert – én smaakexpert – als KonseptS over. Wie is er origineel? Wie klassiek? Wie is helemaal mee met de trends van het moment? Wij weten precies bij welke cateraars of traiteurs we in Leuven moeten aankloppen voor je feest of evenement. Avontuurlijk dineren, chique hapjes, verrassende amuses of verfrissende cocktails, wij zorgen ervoor dat het juiste catering bedrijf uit Leuven je culinaire verwachtingen waarmaakt. Want cateraars ontzorgen je niet alleen, met de juiste invulling dragen ze ook bij tot de unieke beleving van je gasten.

Feesten en evenementen met een traiteur in Leuven

KonseptS is een doorgewinterde evenement-expert en weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om de krachten te bundelen met ervaren cateraars voor feesten en evenementen. Ben je op zoek naar een partner in de buurt van Leuven? Wij denken graag met je mee. Daarbij overlopen we eerst samen je wensen en voorkeuren en koppelen we die vervolgens aan een passende culinaire invulling. Kwaliteit, smaak en beleving gaan daarbij steeds hand in hand voor een onvergetelijke avond. Mmmmm!

Ring the bell!

Ben je op zoek naar catering voor je feest met traiteur in de regio Leuven? Als evenement-expert en smaakexpert zorgen we voor het juiste catering bedrijf.    Proef alvast van de sfeer

    Hulp nodig bij het plannen of
    organiseren van je evenement?

    RING THE KONSEPTS BELL!