Skip to main content
swoosh
Foodanimatie bedrijfsevent KonseptS
Foodanimatie - originele catering KonseptS
prachtig gedresseerde hapjes gepresenteerd op een houten plankje voor een catering event van KonseptS
Originele op een tafel geprojecteerde foodanimaties

Catering Limburg

Evenementen, teamuitjes, familie- of bedrijfsfeesten en bijzondere jubilea: al jarenlang verrassen we onze klanten met unieke culinaire belevingen die hun event naar een hoger plan tillen.

RING THE KONSEPTS BELL!

Uiteraard doen we dat niet alleen, wél met een uitgebreid netwerk van Limburgse cateringbedrijven.

Geweldige partners op wie we keer op keer kunnen rekenen om de culinaire verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Van hippe foodtrucks op je stoep tot de meest exclusieve gerechten op je bord, wij zorgen ervoor dat het eten tijdens jouw event meer dan in de smaak valt. Weet je zelf nog niet zeker welk foodconcept bij jouw feest of uitje past? KonseptS begeleidt je professioneel in je keuzes en weet je noden ongetwijfeld te koppelen aan een culinaire match om duimen en vingers bij af te likken.

Limburgse catering met een persoonlijke touch

Eten, dat is een persoonlijke aangelegenheid. Net zoals jouw event dat is. We maken er dan ook een erezaak van om klanten altijd een persoonlijke aanpak te garanderen. Dat doen we door authenticiteit en transparantie te bieden, maar ook door onze partners zo te kiezen dat ze helemaal aansluiten bij jouw concept. Zo hebben we op het vlak van catering bedrijven in Limburg een ruime kennis opgebouwd. We bespreken je wensen zorgvuldig en communiceren die op heldere wijze met onze cateringpartner. Zo stemmen we jouw evenement, thuis of op locatie, helemaal af op jouw specifieke voorkeuren. Onze persoonlijke touch en ons oog voor detail brengen de beleving van je bezoekers helemaal op smaak!

Ring the bell!

Ben je op zoek naar een passende culinaire invulling van je event? KonseptS helpt je graag!    Proef alvast van de sfeer

    Hulp nodig bij het plannen of
    organiseren van je evenement?

    RING THE KONSEPTS BELL!