Skip to main content
swoosh
Foodanimatie bedrijfsevent KonseptS
Foodanimatie - originele catering KonseptS
prachtig gedresseerde hapjes gepresenteerd op een houten plankje voor een catering event van KonseptS
Originele op een tafel geprojecteerde foodanimaties

Catering op maat

Van eenvoudige hapjes tot en met een walking dinner met gastronomische allures. Van foodtrucks met street food tot 3D-geprinte pannenkoeken. En veel lekkers daar tussenin.

RING THE KONSEPTS BELL!

De mogelijkheden op het vlak van catering zijn vandaag de dag eindeloos.

Dat is natuurlijk pure luxe, maar maakt het misschien ook moeilijk om te kiezen? Dat begrijpen we maar al te goed! Daarom helpen wij je als evenement-expert graag om die cateringknoop door te hakken. Op basis van het budget dat je wenst en op maat van je gasten en eventconcept: wij koppelen de geknipte cateraar aan jouw event.

Catering, meer dan honger stillen

Werd catering vroeger nog gezien als een noodzakelijk kwaad, is het nu meer en meer een manier geworden om mee voor de unieke beleving van je feest of event te zorgen. Welke en hoeveel registers je daarbij wilt opentrekken? Die keuze is helemaal aan jou. Maar om het écht memorabel te maken kun je de party catering best laten aansluiten op het concept van je event. Hoe heerlijk een vijfgangendiner ook kan zijn, op een familiedag met veel jonge gasten, mist het zijn doel volledig. Net zoals je wellicht geen frietkraam op een gala-avond zou verwachten. De culinaire puzzelstukjes doen matchen met die van je event: dat is precies de sterkte van KonseptS. Origineel? Heel graag. Met een twist? Ja, als dat past bij je event. Lekker? Wat een vraag. Onvergetelijk: dat altijd!

Ring the bell!

Wens je graag een voorproefje van de culinaire mogelijkheden van je event en onze persoonlijke aanpak? Neem dan vandaag nog contact met ons op.    Proef alvast van de sfeer

    Hulp nodig bij het plannen of
    organiseren van je evenement?

    RING THE KONSEPTS BELL!